Preşedintele ucrainean, îndrăgostit încă din adolescenţă de soţia sa. Cine e femeia din spatele lui Volodimir Zelenski?

0
1331

Toti ochii sunt acum pe presedintele Ucrainei, din cauza războiului ce a început la granița cu România. Volodimir Zelenski trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale și îi este frică pentru familia sa. Politicianul a ieșit să își apere țara în stradă și a atras aprecierea întregii lumi.

Volodimir Zelenski și soția, Elenei Kiyashko

Recent, Volodimir Zelenski a făcut un apel și a mărturisit că îi este frică pentru viața sa și a familiei sale. Președintele Ucrainei spune că el este ținta principală a atacului trupelor rusești. Volodimir Zelenski nu este singur în fața acestui mare obstacol și este sprijinit de frumoasa sa soție, pe care a cunoscut-o de pe vremea de când era elev. Tânăr şi atrăgător, Zelenski a atras întotdeauna atenţia publicului, iar viaţa sa personală n-a făcut excepţie. Spre deosebire de colegii lui, acesta n-a fost implicat în mari scandaluri sau divorţuri răsunătoare. Dimpotrivă. Volodimir se declară perfect fericit în căsnicia sa şi nu dă semne să prefere altceva.

Povestea lui Volodimir Zelenski și a Elenei Kiyashko a început după absolvirea școlii, însă cei doi s-au cunoscut încă de pe băncile școlii. Elena mereu l-a sprijint pe soțul său în carieră, ba chiar a fost un pilon important în atingerea scopului de a ajunge președintele Ucrainei.

Cei doi s-au întalnit pe când Volodimir avea doar 17 ani, iar totul a început de la dorința acestuia de a merge cu cineva la cinematograf. Volodimir Zelenski și Elena Kiyashko s-au întâlnit accidental după absolvirea școlii, astfel formând o relație. Iubirea lor s-a intensificat rapid, Zelenski propunându-i frumoasei Elena să se mute cu el la scurt timp după ce deveniseră un cuplu.

La spectacol

Îndrăgostiții s-au căsătorit după 8 ani, deoarece Volodimir nu se simţea pregătit pentru însurătoare şi nici nu-şi dorea să devină tată prea curând. Acesta și-a dorit să se concentreze pe carieră, lucru acceptat de soția sa, ce l-a sprijint de fiecare dată în toate deciziile pe care le-a luat.

Cine este Volodimir Zelenski

Volodîmîr Oleksandrovici Zelenski s-a născut la data de 25 ianuarie 1968. Înainte să devină politician și apoi președinte, a fost scenarist, comediant și producător. S-a născut într-o familie de evrei și a crescut timp de câțiva ani în Mongolia. Tatăl său a lucrat la profesor de cibernetică, iar Zelenski a urmat cursurile facultății de drept, fără să profeseze vreodată.

Atunci când era mai tânăr, a participat într-un show de televiziune, o competiție pentru actorii de comedie. În anul 2003, a co-fondat o companie de producție TV. Culmea ironiei face ca, în anul 2015, actualul președinte al Ucrainei să interpreteze un rol satiric la TV, al unui profesor de istorie ce devine președintele țării.

În anul 2018, Volodimir Zelenski a decis să intre în politică și în viața reală. A reușit să câștige primul tur al alegerilor prezidențiale din 2019, cu aproximativ 30 la sută din voturi. În cel de-al doilea scrutin, a câștigat în fața lui Petro Poroșenko, obținând în jur de 73 la sută dintre voturile electoratului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.