Prima ediție a festivalului-concurs național ”Florica Ungur”, cu invitați speciali la gală

0
234

Centrul de Cultură al județului Bihor, organizeaza in  7 si 8 iunie 2022, incepând cu ora 18:00, la Teatrul ”Regina Maria” din Oradea: Festival-concurs național ”Florica Ungur”, în cadrul căruia se va desfășura prima ediție a festivalului, cu participarea unui numar mare de concurenti din țară (Satu-Mare, Arad, Constanța, Botoșani, Gorj, Sibiu etc.) dar si invitați speciali în gală, precum: Laura Lavric, Nicolae Furdui Iancu, Ionuț Fulea, Florica Zaha, Antonela Ferche Buțiu, Violeta Gherman, Ionel Ban, Ioana Urs, Andrada Tulvan si multi alții.

În data de 7 iunie 2022, ora 18 se va desfașura festivalul concurs, precum si un recital al unora dintre invitați, iar in data de 8 iunie de la ora 18:00 se va desfașura festivitatea de premiere precum si un recilat al unor invitati consacrați, dintre cei menționati mai sus. Acompaniaza Orchestra ”Rapsodia Bihoreană”, dirij.prof. Liviu Buțiu.

Prezentarea spectacolului este asigurată de Iuliana Tudor. Prețul unui bilet este de 30 lei/ zi. Biletele se gasesc la Centrul de Cultură al județului Bihor, cu sediul pe strada Moscovei, nr.5, de luni pana vineri intre orele 10:00 – 18:00, sambata 10:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.