Primul site de pariuri politice din România

0
207

Asociaţia E-Civis a relansat www.pariuripolitice.com, primul site de pariuri politice din România, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Pariuripolitice.com este o initiativă a Asociaţiei E-Civis, ce are drept scop prezentarea evenimentelor politice folosind tehnologia şi a fost realizat cu sprijinul financiar al Fundaţiei Friedrich Naumann pentru Libertate România.

„Am decis să reluăm un proiect lansat iniţial în 2014 pentru că vedem interesul din ce în ce mai mare al cetăţenilor pentru ceea ce se întâmplă pe scena politică şi dorinţa de a-şi exprima părerile în legătură cu acest lucru, dar şi pentru că dorim să încurajăm cât mai mulţi cetăţeni să urmărească modul în care se iau decizii care îi afectează direct. Site-ul oferă variante de pariuri grupate pe categorii, ca de exemplu, Pariuri naţionale, centrale sau locale şi Pariuri internaţionale, la nivel european sau mondial, dar şi resurse de informare pentru cei care pariază. Jucătorii vor paria cu puncte, nu cu bani”, a declarat Ana-Maria Stancu, preşedintele Asociaţiei E-Civis.

Jucătorul cu cele mai multe puncte la finalul fiecărei sesiuni parlamentare din România va beneficia de o întâlnire cu un politician din România pe care îl alege.

Asociaţia E-Civis (www.e-civis.eu) este o organizaţie neguvernamentală a cărei misiune este de a promova valorile democratice în România şi în alte state în special prin intermediul noilor tehnologii. Printre proiectele organizaţiei se regăsesc două jocuri video privind activitatea Parlamentului României, dar şi Educaţie civică 4.0 – un concept de predare a educaţiei civice cu roboţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.