Programul „Litoralul pentru toţi 2023” începe din 3 mai

0
121

Mii de turişti români care nu au putut să meargă la mare în minivacanţa de 1 Mai aşteaptă reducerile din programul Litoralul pentru toţi 2023 pentru a se putea bucura de câteva zile petrecute pe malul Mării Negre.

Programul Litoralul pentru toţi este un program lansat în urmă cu mai mulţi ani şi care are menirea de a-i ajuta atât pe cei care doresc să meargă în concediu la mare, dar nu îşi permit să o facă la preţurile din timpul sezonului, cât şi hotelierii care doresc să-şi rotunjească încasările în extrasezon.

Ca aproape de fiecare dată până acum şi Litoralul pentru toţi 2023 o să aibă două etape. Prima etapă a programului începe de miercuri, 3 mai 2023, şi ar urma să ţină până pe 20 iunie.

A doua etapă a programului Litoralul pentru toţi 2023 are loc, practic, în toamnă, respectiv în perioada 1 septembrie – 15 octombrie. Deşi pare un pic târziu, experienţa ultimilor ani ne-a arătat că şi după 1 septembrie am putea avea multe zile potrivite pentru plajă.

Nopţile de cazare rezervate prin intermediul acestui program pot fi achitate inclusiv cu ajutorul voucherelor de vacanţă.

Conform litoralulromanesc.ro, la ediţia din acest an a programului amintit s-au înscris hoteluri precum Hotel Modern, Hotel Central sau Hotel Voila, din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon sau Hotel Minerva, din Eforie Nord, Hotel Q , din Neptun-Olimp, sau Hotel Dana, din Venus, ori Hotel Corsa, din Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.