Regina Angliei e pe moarte? Harry și Meghan s-au grăbit să o viziteze

0
166

Deși s-au despărțit complet de iubita Anglie, Harry și Meghan se pare că au fost nevoiți să se întoarcă, în condițiile în care se știe că bunica regină nu stă prea bine cu sănătatea. Despărțirea părea definitivă, vorbe grele fiind spuse public de „fugari” pe adresa familiei regale. Revederea este deci firesc să fie pusă pe seama sănătății deficitare a reginei, care-și iubește mult nepotul problematic.

Prințul Harry (37 de ani) și soția sa, Meghan Markle (40 de ani), au revenit împreună în Marea Britanie pentru prima dată după mutarea în SUA. Aceștia au venit special să o viziteze pe regina Elisabeta a II-a, ceea ce a iscat mari îngrijorări printre fanii familiei regale. Informația a fost confirmată de un purtător de cuvânt al cuplului, pentru BBC. În drumul lor spre Haga, în Olanda, unde vor inaugura Jocurile Invictus pentru veterani, ducii de Sussex au făcut o oprire în Marea Britanie, unde au mers direct la palatul Windsor.

Meghan Markle face acuzații grave la adresa familiei regale

Prințul Harry şi Meghan Markle au revenit împreună în Marea Britanie

La scurt timp după ce s-a anunțat că regina va lipsi de la slujba de Paște, ducii de Sussex au venit de urgență în Marea Britanie ca să o viziteze pe regină, care urmează să sărbătorească 96 de ani în câteva zile, la Castelul Windsor din care aceasta şi-a făcut reşedinţa principală şi care se află la aproximativ 40 de kilometri de Londra. Gestul lor a iscat multă îngrijorare în Regat, oamenii fiind convinși că după anunțul palatului, vizita acestora nu poate fi decât dovada că starea Elisabetei a II-a este din ce în ce mai gravă și membrii familiei regale se așteaptă la ce e mai rău.

Harry, 37 de ani, şi Meghan, 40 de ani, nu au mai venit împreună în Marea Britanie de la retragerea lor zgomotoasă din familia regală în urmă cu doi ani şi jumătate. În prezent, ei locuiesc în California.

Absent la sfârşitul lunii martie la ceremonia în omagiul bunicului său, prinţul Philip, care a murit în urmă cu un an la 99 de ani, Harry a fost acuzat în tabloidul The Sun că a ignorat evenimentul şi pe regină, notează AFP, citată de Agerpres. Când a fost anunţată absenţa cuplului de la ceremonie, un purtător de cuvânt a subliniat că ei speră să o viziteze în curând pe suverana ai cărei 70 de ani de domnie vor fi sărbătoriţi la începutul lunii iunie în mai multe zile de festivităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.