Relația Buzărnescu – Dulca s-a încheiat urât

0
148

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 121 WTA) şi Marco Dulca (22 de ani), fotbalistul celor de la Chindia Târgoviște, nu mai formează un cuplu.

Mihaela Buzărnescu a dezvăluit abuzurile la care a fost supusă de Marco Dulca în timpul relației: „Am acceptat insultele, umilințele și acuzațiile produse de imaginația lui”.

Mihaela și Marco

În urmă cu câteva zile, Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au decis să pună capăt relației care dura de câteva luni. La scurt timp după ce și-au șters fotografiile pe care le aveau împreună, jucătoarea de tenis a publicat un mesaj în care a dezvăluit dificultățile pe care le-a trăit în relația cu tânărul internațional român.

Aceste ultime șase luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou. În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe Instagram.

Mihaela Buzărnescu o fată cu potențial nu numai în tenis…

Cu o zi în urmă, „Miki” Buzărnescu a postat un mesaj enigmatic pe rețelele sociale și și-a actualizat fotografia de profil. „Învață din trecut pentru a construi un viitor mai bun! Fii puternică și concentrată!„, a scris Mihaela Buzărnescu, pe Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.