Scriitorul Radu Paraschivescu contra Digi24

0
208

Scriitorul Radu Paraschivescu are un mesaj dur la adresa postului Digi24 după ce acesta a creat un filmuleț de promovare în care l-a inclus și pe el. Paraschivescu aduce aminte modul în care acest post l-a dat afară.

„După aproape cinci ani, «Pastila de limbă» şi «Dă-te la o carte» ies din grila postului Digi 24. Fie-le amintirea pastelată. Le mulţumesc tuturor celor care le-au urmărit şi mi-au dat sugestii. Cavalereşte, conducerea m-a anunţat că ediţiile filmate pentru martie, opt la număr, nu vor fi plătite. Cu aceeaşi eleganţă, mi s-a propus să lucrez pro bono. Ca o fiară arghirofilă, am refuzat“, a transmis Radu Paraschivescu, în cotidianul Adevărul, în 2019.

„Digi24 va împlini zece ani la 1 martie 2022. Într-un filmuleț de anunțare a aniversării, apar și eu preț de două secunde decupate din „Dă-te la o carte”, iar sub mine e trecut cuvântul „excelență”.

Context: la începutul lui martie 2019, Digi24 oprește unilateral colaborarea cu mine, invocând motive care ar face să râdă o țestoasă prepubescentă. Postul decide să nu-mi plătească opt ediții lucrate în contul lunii martie fiindcă nu se vor difuza (decizia nedifuzării aparține exclusiv conducerii postului). Pe 1 mai 2019, Digi24 mă scoate și de pe site-ul unde îmi publicam articolele, pe motiv de neclarități în contract (neelucidate nici până azi). Iar acum mă plasează în acest filmuleț, lovit brusc de amnezie și gata să ciugulească un pic de imagine. Ma declar scârbit de acest tip de ipocrizie”, a scris Paraschivescu pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.