Slovaciei îi este teamă că Ungaria și Rusia au plănuit s-o dezmembreze

0
423

Ungaria ar plănui să atace Slovacia cu ajutorul lui Putin! „Nu este o glumă!”

Președintele Parlamentului Slovaciei, Boris Kollar, a uimit pe toată lumea cu ultimele afirmații din spațiul public. Toată lumea este în stare de șoc, după declarațiile făcute de Boris Kollar, care susţine că războiul Rusiei din Ucraina ar putea rearanja sistemul european de pace. De asemenea, președintele Parlamentului Slovaciei mai explică și faptul că premierul ungar, ajutat de Vladimir Putin, are în plan să rupă în bucăţi Slovacia şi să retraseze graniţele țării. 

Boris Kollar

Slovacia, sub amenințarea Rusiei și Ungariei?! 

Oficialul slovac a avertizat că planul Ungariei este cât se poate de serios, iar deja politicienii ungari vorbesc de o așa-zisă „Ungaria Mare”. Totodată, Boris Kollar, a atras atenția asupra faptului că aceștia și-au pus deja planul în acțiune și achiziționează  imobile în teritoriile în care trăiesc comunităţile maghiare din Slovacia şi continuă să împartă paşapoarte.

În 1938, Slovaciei i s-a smuls teritorii din partea sudică, în favoarea Ungariei lui Horthy, la împărțire participând și Polonia

„Nu este o glumă!”, a spus Boris Kollar.

Pentru a contracara planurile Guvernului de la Budapestea, Slovacia a modificat legislaţia care reglementează achiziționarea de imobile de către străini. 

Președintele Parlamentului Slovaciei este convins că subminarea sistemului internațional de către ruși este cel mai bun scenariu pentru ca Viktor Orban să profite, iar acest lucru este o amenințare gravă pentru suveranitatea țării. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.