Horațiu Mălăele, mesaj către cei care au anunțat c-ar fi murit

0
955

Știrea morții mamei lui Horațiu Mălăele a devenit pentru unii cea a morții artistului. Publicații și conturi de Facebook au distribuit anunțul că actorul ar fi încetat din viață. Cu câteva momente în urmă, acesta le-a transmis tuturor un mesaj umoristic, printr-o caricatură.

„Știu de multă vreme că ipocrizia din jurul morții nu are limite! Dar, uneori, lipsa de limite e fără limită. De aseară, circulă insistent, în diverse medii, informația că Horațiu Mălăele ar fi murit. Cei mai tari sunt politicienii care și-au declarat deja public mâhnirea și condoleanțele! :)))) Iar o publicație online susținea că actorul ar fi murit în timp ce avea relații intime cu amanta. Între timp, au șters informația în exclusivitate. Presă ca la Radio Erevan!

Artistul împreună cu Adrian Suciu, Președintele Filialei de Presă Culturală din cadrul  Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România

Horațiu Mălăele, însă, susține că este în viață și va mai bucura pre mulți! Dar nu pot să nu mă întreb: ce fel de om poți să fii să pui în circulație o asemenea informație neverificată până la ultima virgulă și până dincolo de orice îndoială? Și mai făcând și speculații de neam prost în jurul ei! Despre moartea lui Horațiu Mălăele nu scrii decât dacă-l suni pe Maestru și-ți confirmă el: Da, am murit! Aaaa, am uitat: a apărut, aproape instantaneu și un grup public În memoria lui Horațiu Mălăele pe Facebook. Moartea face întotdeauna audiență. Abia aștept un număr al lui Horațiu Mălăele despre moartea lui Horațiu Mălăele! Și paginile memoriale Adrian Suciu, la alea cred că o să mă distrez cel mai tare!”, scrie Adrian Suciu pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.