Socrul lui Putin preferă pacea!

0
565

În urma deciziei de a ataca Ucraina, Vladimir Putin s-a confruntat cu nenumărate voci importante care l-au atacat dur. Se pare că liderul de la Kremlin se luptă cu contestatari chiar în propria familie.

Marat Kabaev, tatăl Alinei Kabaeva

Iubita lui Putin este dispărută

Alina Kabaeva este o cunoscută gimnastă care a reprezentat cu mândrie Rusia în competițiile internaționale. Ea are în palmares două medalii olimpice, 14 medalii de Campionat Mondial și 25 de medalii la Campionatele Europene.

Aceasta a devenit ținta presei din lumea întreagă după ce liderul de la Kremlin a arătat o afinitate aparte față de ea. Potrivit presei internaționale, în 2018, Alina Kabaeva era gravidă în două luni cu Putin. Ulterior, au apărut zvonuri conform cărora sportiva a născut gemeni, la o clinică din Moscova.

Alina Kabaeva, în 2017. Ea a avut câteva relații înainte de Putin și chiar o căsătorie

După ce au fost fotografiați mai multă vreme împreună, în diferite momente care au dat foarte mult de gândit, The Sun a publicat un material în care susține că oamenii din Rusia cred că Alina Kabaeva a dispărut fără urmă. Ce-i drept, aceasta este metoda favorită a lui Putin atunci când vrea să scape de o poveste.

Fosta sportivă a fost catalogată mai întâi ca iubită, apoi amantă, iar în cele din urmă s-a spus că i-a devenit soție controversatului politician. În 2019 a fost fotografiată purtând verighetă, semn al căsătoririi cu Putin. Dacă ar fi fost cu altcineva, ce rost mai avea secretomania asupra vieții ei?…

Aceste zvonuri nu au fost niciodată confirmate sau infirmate de niciunul dintre cei cei doi. Nici nu se știe exact dacă are doi, trei sau niciun copil cu Putin, cert este că după ce a fost o adevărată vedetă în Rusia și nu numai, aceasta nu a mai fost văzută în ultimi ani. Ar mai fi de menționat și faptul că cei de la The Moskovsky Korrespondent au notat că ea s-a logodit cu Vladimir Putin. Ulterior, zvonul a fost infirmat, iar ziarul a fost închis.

Socrul este din Uzbekistan

Alina Kabaeva s-a născut pe 12 mai 1983 la Tașkent, unde a crescut până la 11 ani. Lyubov Kabaeva este mama fostei gimnaste și a jucat în tinerețe baschet de performanță. Tatăl iubitei lui Putin este și el un fost sportiv. Marat Kabaev (Кабаев Марат Вазихович) este un fost fotbalist și antrenor, care a intrat în politică.

Împreună cu sora mai mică, Leysan, și mama sa, Alina Kabaeva s-a mutat la Moscova, la 11 ani, și și-a continuat studiile acolo. În schimb, tatăl acesteia a rămas în Uzbekistan. S-a zvonit că părinții Alinei ar fi divorțat, însă nu au existat declarații care să confirme sau să infirme aceste zvonuri. Cu toate că au trăit departe unul de celălalt foarte mulți ani, se pare că viața politică a născut o legătură strânsă între Alina Kabaeva și tatăl ei.

Iubita lui Putin, implicată într-un scandal de dopaj

După ce a fost implicată într-un scandal uriaș de dopaj și s-a lăsat de gimnastică, sportiva a devenit la doar 18 ani (2001) membru al Consiliului Suprem al partidului Rusia Unită, până în 2005. Începând cu 2005, Alina Kabaeva a fost membru al „Camerei Publice a Federației Ruse” și s-a ocupat de principalul problemele de asigurări ale sportivilor, până în 2014.

Putin și Kabaeva – un cuplu dat de gol în fotografii chiar de „limbajul trupului”

În timp ce Alina Kabaeva era tot mai des surprinsă în compania lui Vladimir Putin, Marat Kabaev s-a ridicat și el pe scara politică din Uzbekistan. În prezent, tatăl iubitei/soției/amantei liderului de la Kremlin este președintele „International Association Islamic Business” (Asociația Internațională de Afaceri Islamice).

După cum chiar Marat Kabaev a declarat pentru yumpu.com, el trăiește la Moscova și se ocupă cu atenție de relațiile dintre Uzbekistan și Rusia lui Vladimir Putin. Ba mai mult, se mândrește cu faptul că președintele țării sale a fost invitat la Moscova, în 2020, pentru a participa la „Parada Zilei Victoriei”.

Trădare în lanț pentru Putin. Tatăl Alinei Kabaeva l-a sfidat

În anul 2020, pe data de 7 octombrie, de ziua lui Putin, Marat Kabaev îi dedica un mesaj liderului de la Kremlin. Mai mult, „socrul” se ruga la forța divină ca Rusia să înflorească sub comanda lui Vladimir Vladimirovici:

„Astăzi, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, sărbătorește 68 de ani.
La mulți ani liderului țării noastre! Fie ca Atotputernicul (forța divină) să dea sănătate și vitalitate Președintelui nostru! Prosperitate, cer pașnic și prosperitate întregului stat rus sub conducerea lui Vladimir Vladimirovici!”, a scris Marat Kabaev pe Instagram.

Dictatorul Putin a ajuns în nedorita postură de el contra restului lumii, după invadarea militară a Ucrainei

Însă, se pare că Marat Kabaev renunță la legătura cu Putin și își dorește pace. Aceasta a postat vineri o fotografie în culorile galben-albastru (steagul Ucrainei) și un mesaj important. Tatăl Alinei Kabaeva pare să-l fi trădat pe Putin și să se fi aliat cu cei care critică Rusia pentru războiul pornit în Ucraina:

„Pacea fie asupra ta și pacea asupra ta! Pace vouă și mila Celui Prea Înalt!”, a fost mesajul prin care Putin a fost practic trădat și sfidat de către propriul socru, un tătar musulman. Este posibil ca și fiica lui, Alina, să împărtășească aceeași convingere, gândindu-se că un eventual eșec al lui Putin în aventura sângeroasă din Ucraina să aducă de fapt sfârșitul relației ei secrete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.