Zelenski a supraviețuit după cel puțin trei tentative de asasinat în ultimele zile

0
213

După cum au aflat serviciile secrete occidentale, una dintre strategiile lui putin era lichidarea imediată a liderului Ucrainei, o rețetă veche încă din Antichitate. De aici și invitația de a fugii, făcută de occidentali lui Zelensky în primele faze ale invaziei rusești. Fără acest președinte, ales după toate normele democrației, dictatorul Putin ar putea instaura mult mai ușor un guvern marionetă la Kiev. Până acum, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski ar fi reușit să supraviețuiască la cel puțin trei tentative de asasinat.

Celebra imagine selfie realizată de Zelenski, de față cu miniștrii săi, care dovedea poporului său și întregii lumi că rușii nu au reușit să-l lichideze, imediat după invazie

Grupul de mercenari ruși Wagner, cunoscut drept și ca „armata privată a lui Putin”, și forțele speciale cecene sunt cele două unități diferite care au fost trimise pentru a-l ucide pe președintele ucrainean, relatează The Times.

Fără uciderea lui Zelensky, chiar și în cazul cuceririi complete a Ucrainei de către Putin, stăpânirea acestei țări rămâne incertă dacă liderul ucrainiean reușește să se refugieze în Occident și să conducă de acolo un guvern în exil. Acest guvern va fi considerat adevăratul guvern reprezentativ al Ucrainei de către Vest, sabotând stăpânirea rusească.

Volodimir Zelenski și armata țării sale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.