Ștefan Bănică jr. și Irina Fodor vor prezenta Dancing on Ice – Vis în doi, la Antena 1

0
220

Antena 1 dă startul unui spectacol fabulos pe gheață – Dancing on Ice – Vis în doi, show prezentat de Ștefan Bănică jr. și de Irina Fodor.

Ștefan Bănică jr. și Irina Fodor

Mona Segall, despre care se spune că este cel mai mare producător de televiziune din România, l-a vrut pe Ștefan Bănică jr. în rolul de prezentator încă din prima fază a proiectului.

Cei doi au mai lucrat împreună pentru emisiunea „Dansez pentru tine”, înainte să plece de la Pro TV, iar colaborarea a fost una reușită, aspect confirmat de audiențele înregistrate.

„Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune și că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, Dancing on Ice – Vis în doi, pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor. O emisiune extrem de ambițioasă, ținând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenții, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulți ani, iată, în sfârșit, o emisiune live, cu totul altceva față de o emisiune înregistrată. Adrenalina va fi mult mai mare și responsabilitatea asemenea. Și, chiar dacă am facut peste 100 de emisiuni în direct, timp de 4 ore, recunosc că tot am emoții. Ne vedem la Dancing on Ice – Vis în doi, live, sâmbătă (5 martie), de la ora 20.00, la Antena 1”, a declarat Ștefan Bănică jr., potrivit comunicatului transmis de Antena 1.

Și Irina Fodor se declară încântată de noua provocare primită din partea Antenei 1: „Proiectul ăsta e copleșitor, este frumos și deloc usor. În patinaj trebuie să fii ferm și în același timp delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să își găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar după ce îl vor găsi, și am încredere că o vor face, poveștile care se vor spune pe gheață vor fi fermecatoare. Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv. Faptul că prezint alături de Ștefan este pentru mine o onoare și o responsabilitate în aceeași măsură, având în vedere experința lui în tot ce înseamnă emisiuni live”, povestește Irina Fodor, pe care Antena 1 a păstrat-o în trust, după ce prezentatoarea a înlocuit-o pe Gina Pistol – aflată în concediu de maternitate – în sezoanele trecute ale emisiunilor Asia Express și Chefi la cuțite.

Nouă celebrități vor patina, în direct, cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul Dancing on Ice – Vis în doi, cât și telespectatorii.

Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt vedetele care vor face spectacol pe gheață începând de sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.