Dan Negru a trecut la Kanal D

0
274

Înainte să semneze cu Kanal D, Dan Negru a apărut (cu acordul celor de la Antena 1) în emisiunea 40 de întrebări prezentată de Denise Rifai. Amfitrionul Revelioanelor din România are o părere extraordinară despre colega lui, pe care, atenție, o vede potrivită pentru o carieră în… politică!

„E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit până acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!”, spune Dan Negru. Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după mai bine de două decenii petrecute în acest trust, apoi a semnat contractul cu concurența, mai exact cu Kanal D. „Simțeam că mi-am atins limita. Rugineam”, a spus el, într-un interviu acordat Libertatea, când a fost întrebat de motivul plecării.

Dan Negru i-a sugerat lui Denise Rifai să intre în politică

Deși are zeci de ani de experiență în televiziune, Dan Negru este în continuare emoționat odată cu lansarea noului său proiect. Prezentatorul bănățean spune că vrea să aducă un concept cu totul nou pe micile ecrane, un altfel de quiz-show față de cele pe care publicul din România le-a putut urmărit până acum la TV.

Într-un interviu acordat pentru revista Viva!, Negru a povestit și despre relația cu colegii săi de la Kanal D. Se știe deja că are o relație specială cu Teo Trandafir, cea care l-a convins, de fapt, să semneze cu Kanal D. Are o părere extraordinară și despre Denise Rifai, devenită celebră datorită talk-show-urilor politice de la Realitatea TV.

Acesta i-ar fi sugerat lui Denise să încerce să se implice în politică. O vede la fel de pregătită sau chiar mai bine înfiptă în acest domeniu decât mulți jurnaliști care și-au încercat norocul în diferite partide.

Revelionul 2022-2023 nu e prevăzut încă în contractul cu Kanal D

„Am vorbit la telefon cu Denise, firește. Sincer, i-am spus și ei. O văd pe Denise în politică în anii care vin. E făcută pentru asta. Așa cum eu nu m-aș pricepe deloc. Îmi place dârzenia ei și perseverența. Cred că o vor defini în politică. Vor fi multe celebrități de pe sticlă care vor intra în politică precum Rareș Bogdan, Turcescu, Diaconescu. Sunt oameni cu verb. Au atitudine și dacă scopurile lor vor fi nobile, pot avea succes”, a declarat Dan Negru.

Realizatorul TV a vorbit și despre ce se va întâmpla cu celebrele sale Revelioane, cu care a făcut istorie. Acesta a spus că în contractul semnat cu Kanal D nu este prevăzut un show de Revelion, dar până la sfârșitul anului orice se poate schimba în înțelegerea încheiată cu turcii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.