Șumudică e homo? Acuzațiile care i s-au adus în Turcia și asigurările de hetero ale acuzatului

0
234

Un translator turc a pus pe jar pe turci: „Când Marius Șumudică a venit la Yeni Malatyaspor, eu nu am vorbit, din respect pentru comunitatea din Malatya. Mai mulți oameni au intervenit. Acum pot să vorbesc liber. Marius Șumudică a abuzat sexual și verbal jucătorii. Dacă vreți, pot să dovedesc” – Oguzhan Erdogmuş, conform Hurryiet.

Oguzhan Erdogmuş traducând pentru Șumudică. Acum chiar „l-a tradus”, cum ar zice Caragiale!

În luna octombrie a anului trecut, Oguzhan Erdogmuș, fostul translator al lui Șumudică, l-a acuzat pe respectivul în presa locală că, deși antrenorul român consideră Turcia ca a doua sa țară, acesta nu se ferește să o jignească. „El spune constant în faţa presei «Turcia e a doua mea ţară», dar ne insultă ţara pe la spate. Înaintea unei conferințe de presă, un colaborator mi-a spus «Ai grijă, fiule. El plânge, dar e un plans fals, minte». Când a spus asta, am râs. Puteţi să vedeţi şi în imagini. 

Ai fugit din ţara noastră când pandemia de Covid-19 a început, apoi ai revenit doar pentru că nu ai găsit un loc de muncă în altă parte. Totul ţi-a fost adus în cameră, de la covoare, draperii, TV, la cuptor cu microunde. Masa ta era pregătită la club. Ai făcut scandal din nimic”, a spus Erdogmuș potrivit celor de la Yenisafak.

Marius Șumudică a cunoscut gloria în Turcia și, tot acolo, a ajuns un subiect penibil de bârfă

Erdogmuș și Marius Șumudică au colaborat în perioada în care tehnicianul le-a pregătit pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. Românul nu a mai apelat la translatorul turc și pentru mandatul de la Malatyaspor, iar de atunci a fost atacat constant de acesta. Așa s-a ajuns ca Oguzhan Erdogmuș să spună în presa din Turcia că „Șumudică a abuzat sexual și verbal jucătorii”. 

În consecință, Șumudică a fost nevoit să vină cu lămuriri prin care precizează că e „familist convins” și îi „plac femeile”, nu bărbații. „Eu mai glumesc, mă știți foarte bine, dar să faci astfel de acuzații? Să fiu acuzat de agresiune sexuală? Sunt familist convins, cum să fac așa ceva? E vorba despre translatorul care m-a atacat încă de când am ajuns la Malatya. M-a și pufnit râsul. Mai departe se vor ocupa avocații mei. Nici nu pot să comentez aceste informații. Mie îmi plac femeile, nu îmi plac băieții. Eu mai glumesc cu jucătorii, știți cum fac eu, mai iau jucătorii în brațe, îi mai pup. Dar să faci astfel de acuzații? Mă frapează că apar astfel de lucruri după ce am plecat din țară, vor să-mi strice imaginea”, a declarat Șumudică, în cadrul emisiunii Liga DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.