Vrăjitoru fără mască

0
197

O altă întâmplare care amintește de celebra zi de naștere a premierului liberal Ludovic Orban, la care nimeni nu purta mască, deși legea prevedea cu totul altceva. Acum, un secretar de stat pesedist la Ministerul Transporturilor, pe nume Sorinel Marian Vrăjitoru a fost amendat pentru nepurtarea măștii în cadrul unei conferințe de presă la care a participat alături de ministrul Sorin Grindeanu, fără ca nimeni să-i atragă atenția asupra nefirescului situației. Ce să așteptăm, prin urmare, de la oamenii obișnuiți, care văd astfel de exemple de sus?…

Celebra fotografie din 25 mai 2020, când sărbătoritul Ludovic Orban, fumând (gest interzis în interior) este înconjurat de colegii din guvernul său, nepurtându-și masca în interior (alt gest interzis)

Vrăjitoru a fost „vrăjit” cu o amendă de 500 de lei după ce, în timpul unei conferințe de presă susținută în Călărași, el a stat liniștit la prezidiu fără a purta mască de protecție, ignorând deci cu desăvârșire legislaţia în vigoare. Întrebat de jurnaliști, la finalul conferinţei, de ce nu respectă legea, Vrăjitoru, fost parlamentar, a tăcut, iar Grindeanu a răspuns, făcând cu ochiul, că subalternul său ar trebui amendat.

Sorin Grindeanu, în spatele microfoanelor, a ținut o întreagă conferință de presă fără să-și vadă colegul, pe Sorinel, care nu respecta legea. După sesizarea presei, Grindeanu a hotărât amenda!

Demnitar amendat pentru nepurtarea măștii la prezidiu

Potrivit informațiilor transmise presei de către reprezentanții Ministerului Transporturilor, după conferința de presă, Sorinel Vrăjitoru a fost amendat în cele din urmă. Conform procesului verbal făcut de către Jandarmeria Călărași, Vrăjitoru a fost amendat cu 500 de lei.

Sorinel Marian Vrăjitoru

Secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al vicepremierului Sorin Grindeanu, Sorinel Marian Vrăjitoru a participat marţi la o conferină de presă la sediul Consiliului Județean Călăraşi. Încă de la începutul conferinţei, Vrăjitoru a apărut în faţa jurnaliştilor, alături de Grindeanu, fără a purta masca sanitară de protecţie.

Deputat PSD în perioada 2017-2020, Sorinel Marian Vrăjitoru a fost numit pe 4 ianuarie secretar de stat prin decizie a premierului Nicolae Ciucă.

Sorinel Vrăjitoru a cerut scuze pe Facebook

Ulterior, secretarul de stat a cerut scuze pe pagina sa de Facebook, unde a atașat și o fotografie cu procesul verbal de amendă: „Am greșit și vreau să-mi prezint scuze public. Astăzi, într-o conferință de presă, au fost câteva momente în care nu am purtat mască. Am fost amendat pe bună dreptate. Am greșit și am plătit amenda, cu promisiunea că nu se mai întâmplă!”.

Procesul verbal întocmit pentru fapta lui Sorinel Marian Vrăjitoru

Asta pare mai degrabă o ipocrizie a respectivului, care dovedea, prin nepurtarea măștii la o conferință de presă (!), o atitudine obișnuită, rezultată mai degrabă din atitudinea lui „djokovistă”, decât din grija de a respecta legea ca reprezentat al statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.