Vremea se încălzește în cea mai mare parte a ţării

0
224

Ziua de vineri aduce veşti ceva mai bune, se pare că ne vom bucura de temperaturi plăcute şi de soare, cu toate că norii nu vor să plece aşa usor şi vor aduce ploi prin anumite zone. Vântul va avea unele porniri pe creste şi în sud-est, cu viteze de 40….60 de km/h. Temperaturile vor creşte uşor iar maximele se vor încadra între 20 si 28 de grade.

La munte se anunţă o zi schimbătoare cu scurte momente însorite dar şi ploi însoțite de descărcări electrice iar izolat grindina în special în Carpații Occidentali şi Meridionali. In celelalte masive vom avea vreme mai bună iar vântul va prinde putere la altitudini mari cu viteze de 40…60 de km/h.

Pe litoral norii se înmulțesc treptat însă condițiile de ploaie vor fi destul de reduse. Vântul rămâne la fel de activ la malul mării iar temperaturile maxime se vor încadra între 21 si 24 de grade.

Prima zi din weekend ne întâmpină cu vreme caldă şi plăcută. Vor fi înnorari din când în când însă dacă v-aţi făcut planuri pentru o scurtă plimbare să ştiţi că doar în zonele montane şi submontane sunt anunţate ploi şi tot pe aici vântul va fi ceva mai insistent. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 27 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.