Alec Baldwin a aflat verdictul judecătorilor în cazul acuzației de ucidere din culpă

0
139

Actorul de 64 de ani a declarat pe reţelele sociale că a fost achitat de acuzaţia de crimă a colegei lui, Halyna Hutchins, care a murit la 21 octombrie 2021, în timpul filmărilor, când arma din mâna lui Baldwin s-ar fi descărcat accidental. Producătorii au fost sancţionaţi cu o amendă usturătoare.

alec baldwin
Alec Baldwin

Alec Baldwin poate răsufla uşurat! Autoritatea care reglementează regimul armelor şi muniţiilor în New Mexico a decis ca producătorii filmului ”Rust” să fie amendaţi pentru neglijenţă şi nerespectarea normelor de siguranţă la locul de muncă.

Baldwin a fost surprins zilele trecute la plimbare prin New York împreună cu soţia lui gravidă, Hilaria Baldwin (38 de ani), şi copiii lor.

Compania de producţie a filmului „Rust” a fost somată de către inspectorii însărcinaţi să ancheteze regimul armelor şi muniţiilor de pe platoul de filmare să plătească amenda maximă de 139.793 $ pentru neregulile de la filmări.

Alec Baldwin a declarat miercuri, 20 aprilie, că „acest raport oficial îl exonerează de orice acuzaţie legată de omorârea colegei lui”.

Amenda a fost aplicată după şase luni de la comiterea faptei, iar compania Rust Movie Productions a declarat într-un comunicat că nu este de acord cu decizia şi va face apel în instanţele superioare de justiţie.

image Halyna Hutchins (10 aprilie 1979 – 21 octombrie 2021)

Alec Baldwin așteaptă al șaptelea copil

Alec şi Hilaria Baldwin aşteaptă încă un copil şi au acasă o întreagă armată de odrasle, pe: Carmen, 8 ani, Maria Lucia, 13 luni, Rafael, 6 ani, Leonardo, 5 ani, Romeo, 3 ani, şi Eduardo, de 18 luni.

Din căsnicia cu Kim Basinger, 68 de ani, Alec mai are o fiică, pe Ireland, 26 de ani, care a fost alături de el după tragedia produsă la 21 octombrie 2021.

Baldwin a subliniat în declaraţiile din dosarul omorului de pe platoul de filmare că „nu ştia dacă arma care i-a fost înmânată era sau nu încărcată” şi că i-a fost dată de către asistentul David Halls, mâna dreaptă a regizorului Joel Souza.

Baldwin este conştient că procesul va continua, dar este convins că va fi achitat de capetele de acuzare.

Ucraineanca Halyna Hutchins a lucrat la peste 30 de producţii cinematografice americane. Ea era măritată, avea un copil de 10 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.