APP: Treziți-vă, ridicați-vă, protestați, opriți neleguierea!

0
216

Trăim vremuri grele și incerte, care pun la îndoială soliditatea democratică a țării. Alianța Pentru Patrie (APP) denunță inițiativa Guvernului de a pune pumnul în gura presei. Departamentul Situațiilor de Urgență împreună cu CNA și o serie de ONG-uri sorosiste, a propus un act normativ prin care orice investigație privind corupția din guvern și incapacitatea lui Klaus Iohannis de a conduce țara sunt considerate dușmănoase și pedepsite.

Orice asociere cu „tradițiile”, „spiritualitatea neamului,” „valorile tradiționale”, „homosexualii”, „LGBT,” „LGBTQ,” „LGBTQI”, „valori ortodoxe” vor fi cenzurate, iar promotorii acestora vor fi sancționați.

Oameni buni! Ne paște Inchiziția democratică! Pumnul în gura presei și anihilarea vocilor patrioților români sunt preludiul arderii pe rug a unei națiuni. Treziți-vă!

Nu putem asista impasibili la instaurarea CENZURII democratice. Fără o presă liberă, profitorii războiului nu ar mai putea fi denunțați. Ridicați-vă!

Dacă propunerea devine normă, regimul colonial de la București va da liber la furat! Nimeni nu va mai putea investiga actele de crimă economică și financiară, corupția din guvern și achizițiile ilegale. Protestați!

Spiritualitatea neamului devine ținta armei de foc a neomarxiștilor. Puterea colonială abrogă orice drept fundamental al omului. Constituția României e călcată de bocancii Noii Ordini Mondiale. Opriți neleguierea!

Ne calcă în picioare suveranitatea. Nu acceptați ca România să cadă pradă războiului lumii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.