Camilla Parker se resimte după Covid-19

0
173

Atât Prințul Charles, cât și soția sa Camilla au fost testați pozitiv pentru coronavirus luna trecută. Cei doi au fost urmați și de Regina Elisabeta a II-a. Toți trei au trecut cu bine peste boală, dar ducesa de Cornwall a recunoscut că a rămas totuși cu ceva probleme după cea de-a doua sa infectare cu Covid-19. Iată prin ce trece acum.

Camilla Parker, ducesă de Cornwall, a ajuns la venerabila vârstă de 74 de ani

Camilla Parker, despre sechelele cu care a rămas după infectarea cu coronavirus

Camilla, ducesa de Cornwall, continuă să se lupte cu efectele secundare ale COVID-19, scrie people.com.

Viitoarea „regină consoartă” – care a fost testată pozitiv cu coronavirus luna trecută, la patru zile după ce soțul ei, Prințul Charles, a fost diagnosticat pentru a doua oară cu această boală – a discutat despre simptomele ei persistente, în timp ce le-a întâmpinat marți la Clarence House pe canotoarele Kat Cordiner, Abby Johnston și Charlotte Irving.

„A durat trei săptămâni și încă nu a trecut cu totul”, le-a spus Camilla, în vârstă de 74 de ani, potrivit revistei Hello!. „Probabil că vocea mea s-ar putea să dispară brusc și s-ar putea să încep să tușesc”.

Zilele trecute, Camilla Parker a avut parte de o surpriză de zile mari. A dat nas în nas cu actrița care a interpretat-o în serialul Netflix „The Crown”. Ducesa de Cornwall a trecut însă cu „grație” de momentul stânjenitor de a fi față în față cu Emerald Fennell.

Un purtător de cuvânt de la Clarence House a confirmat pe 14 februarie vestea că soția lui Charles, Camilla, care a primit trei doze de vaccin anti-coronavirus, are COVID-19. „Alteța Sa Regală Ducesa de Cornwall a fost testată pozitiv pentru COVID-19 și se autoizolează”, se arată în comunicatul Clarence House.

Cum se simte Regina Elisabeta după ce a avut Covid-19

La scurt timp după ce Prințul Charles și Camilla au fost testați pozitiv, Regina Elisabeta a fost diagnosticată cu COVID-19 pe 20 februarie. S-a spus că monarhul, în vârstă de 95 de ani, a avut „simptome ușoare asemănătoare răcelii”. De asemenea, Elisabeta a II-a și-a anulat, pentru o perioadă, întâlnirile virtuale programate înainte să se îmbolnăvească.

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh în funcție, are o vârstă de 95 de ani. Aici la întâlnirea cu premierul canadian Justin Trudeau

Între timp, Regina și-a revenit și și-a reluat îndatoririle regale, inclusiv o întâlnire în persoană cu premierul canadian Justin Trudeau, la Castelul Windsor, marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.