Ce etnie are, de fapt, Denise Rifai? Prezentatoarea de la Kanal D a făcut cele mai sincere dezvăluiri

0
511


Denise Rifai este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. De aceea, mulți se întreabă din ce familie provine, de fapt, vedeta și ce etnie are, deoarece numele nu pare românesc deloc.

Denise Rifai este deja cunoscută de toată lumea. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D a făcut furori în toată țara. Cu toate acestea, despre Denise nu se știu foarte multe detalii, iar fanii sunt mai mult decât curioși să afle câteva lucruri despre ea.

Printre alte curiozități ce le stau pe buze fanilor vedetei, se numără și întrebarea „Ce etnie are, de fapt, Denise Rifai”? Ei bine, discuții de acest gen au mai fost, însă nu s-au concretizat la momentul respectiv. Acum, cea care dă totul pe față este chiar moderatoarea de la Kanal D.Din ce familie provine, de fapt, Denise Rifai

În cadrul unei emisiunii, Denise Rifai a vorbit despre adevărata sa etnie. Atunci când mulți credeau că este chiar româncă, vedeta le-a explicat totul fanilor ei. Se pare că tatăl ei este iordanian, dar cetățean român. Mama ei, însă, este româncă pură. Numele Rifai, înseamnă „cel de sus” în limba arabă.

„Eu sunt jumătate, jumătate. Nu sunt doar de o mână. Lumea arabă e foarte importantă pentru mine. Tata e un tip aparte, important. În copilărie alegeam să trăiesc într-un Univers al meu. Să fiu protejată, răsfățată, iubită, cea mai frumoasă. Să fiu efectiv, o prințesă”, a spus celebra prezentatoare.

Denise Rifai, declarații despre părinții săi

„Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: „Părintele este peste capul tău”.

Când văd deșert, pentru mine e bogăție. Sângele apă nu se face. Mereu când am o vacanță mă duc într-o țară arabă. Totul e acolo. Din păcate, nu mai am bunici. 
Mi-am adorat bunicii din partea mamei, dar și pe cei din partea tatălui. În Iordania mă simt ca acasă, am petrecut mult timp acolo, de asemenea, iubesc energia pământului românesc”, a mărturisit Denise într-un vechi interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.