Ce mănâncă, de fapt, soldații lui Putin

0
357

Dincolo de imaginile șocante care surprind tragedia din Ucraina, războiul dezvăluie și o altă latură a armatei ruse. Soldații ucraineni au reușit să captureze un camion militar rus destinat pregătirii mâncării și astfel au descoperit cu uimire ce mănâncă, de fapt, soldații din armata lui Vladimir Putin. Imaginile surprinse în interiorul camionului sunt grăitoare.

Cartofi și ceapă…

Ce au găsit ucrainenii într-un camion militar rus

Soldații ucraineni au surprins mai multe imagini din bucătăria unui blindat capturat de la armata rusă. Camionul militar rus era destinat depozitării și pregătirii alimentelor pentru soldații lui Putin. Într-o postare recentă pe internet, armata ucraineană a dezvăluit care este dieta trupelor ruse, confirmând zvonurile privind dieta austeră a forțelor de la Kremlin. Vehiculul blindat KamAZ adăpostea mâncarea primită de către soldații ruși.

Conținutul bucătăriei de la bordul camionului militar rus a arătat că blindatul dispunea de numai trei ingrediente: borcane cu murături, saci de cartofi și ceapă, conform Daily Star. De asemenea, pentru a putea adăuga puțin gust mâncărurilor, bucătarii din armata rusă utilizau câteva condimente, regăsite și ele printre rafturile camionului.

Ce se presupune că mănâncă armata rusă

Proviziile soldaților ruși erau destul de însemnate, spațiile de depozitare de la interior, podeaua și dulapurile disponibile în cadrul blindatului rus fiind ticsite de alimentele menționate anterior. Un soldat a dezvăluit cum erau depozitate farfuriile și tacâmurile în diferite sertare, filmarea postată pe internet fiind elocventă pentru a realiza condițiile pe care trebuie să le îndure armata rusă pe parcursul conflictului din Ucraina. 

Ingrediente…

În urma postării, mai mulți utilizatori de internet au început să-și exprime părerea cu privire la alimentele găsite de soldații ucraineni. Unii au glumit pe seama bucătăriei mobile a forțelor rusești, făcând referire la un personaj celebru din filmul „Forrest Gump”, care a avut ideea de a deschide un restaurant care să servească fructe de mare. În acest caz, ei au numit camionul militar „Bubba Gump” pentru cartofi prăjiți, copți și fierți, dat fiind potențialul sacilor de pe podeaua blindatului.

Un altul a remarcat că soldații ruși ar putea avea totuși un alt camion disponibil de provizii, care ar adăposti cu totul alte ingrediente decât cele descoperite deja de soldați. Acesta susține că este posibil ca forțele ruse să nu aibă un meniu format din numai trei ingrediente. Cu toate acestea, au existat zvonuri cu privire la tratamentul auster pe care îl primesc soldații lui Vladimir Putin, după ce o parte dintre cei care au ajuns să fie capturați păreau a fi vizibil înfometați. Unii dintre ei au primit chiar alimente din casele civililor din Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.