Cel care a cumpărat 1.000 de litri de motorină a răsturnat containerul pe șosea, la Tecuci. Pierdere uriașă și amendă de la Pompieri

0
181

Panica pornită din Bihor în restul țării a oferit și imagini ale unui disperat care-și încărca un bazin întreg cu combustibil, deși acest lucru este interzis de lege. Improvizația s-a terminat prost.

Mare ghinion pentru românul care s-a grăbit să-și facă rezerve de motorină, speriat că prețul la combustibili ar putea exploda de a doua zi. Omul a cumpărat 1.000 de litri de motorină, de la o benzinărie din Tecuci, însă a pierdut mai mult de jumătate din cantitate, după ce containerul în care o transporta i s-a răsturnat pe șosea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi a transmis că pompierii au intervenit cu o autospecială din cadrul Secţiei de Pompieri Tecuci pentru asigurarea măsurilor de siguranță în apropierea unei benzinării, după ce un bazin de plastic încărcat cu 1000 de litri de motorină s-a răsturnat pe şosea. Potrivit ISU, şoferul unei autoutilitare de tip papuc a alimentat la staţia Peco din apropiere, iar la efectuarea virajului la ieşirea din staţie bazinul s-a răsturnat pe şosea.

Momentul în care șoferul încearcă să ridice containerul pe jumătate gol, înapoi în mașină, a fost filmat de un martor. „Ca în filmele cu proști”, se aude spunând acesta pe filmare.

Benzinăria de la care a cumpărat motorina, amendată cu 10.000 de lei

Paguba va fi cu atât mai mare cu cât bărbatul riscă acum o amendă considerabilă de la ISU Galați, întrucât este interzisă comercializarea de combustibil în orice tip de rezervor. Deocamdată, inspectorii așteaptă ca poliția să facă rost de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din benzinărie, ca să aibă probă că a alimentat acolo. 

Pentru moment, doar stația de alimentare a fost sancționată cu 10.000 lei, pentru că a permis încărcarea în recipiente neconforme.

O echipă de inspectori ai Departamentului de Prevenire Incendii a efectuat o anchetă la faţa locului.

Pompierii au intervenit pentru a bloca pornirea unui incendiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.