Cod galben de ninsoare în Bihor și jumătate de țară

0
127

Aministrația Națională de Meteorologie a emis o serie de coduri galbene, în special de ninsori consistente, prin care avertizează că până luni se va ajunge ca jumătate de țară să fie acoperită de zăpadă.

Două dintre codurile galbene, ambele de ninsori însemnate cantitativ și strat de zăpadă consistent, sunt valabile de sâmbătă, ora 23:00, până duminică, ora 18:00.

În intervalul menționat, va ninge însemnat cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă, în Carpații Occidentali, nordul Carpaților Orientali, precum și la altitudini mai mari de 1700 m în Carpații Meridionali, unde vor fi intensificări ale vântului cu rafale de peste 90…100 km/h și viscol.

O altă atenționare meteo cod galben, tot de ninsori însemnate cantitativ și strat de zăpadă consistent, este valabilă de duminică, ora 18:00, până luni, ora 15:00.

În Banat, Crișana, Maramureș, în cea mai mare parte a Transilvaniei și în jumătatea de nord a Moldovei va ninge și se va depune strat de zăpadă cu grosimi în general între 10 și 20 cm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.