Compania de electricitate din Ucraina anunță că centralele sale din cinci regiuni au fost lovite de rachetele lansate de ruși

0
124

Directorul general al companiei ucrainene Ukrenergo spune că sistemul energetic al țării a suferit sâmbătă 12 lovituri cu rachete.

„Din păcate, au fost lovite instalații energetice din cinci regiuni. Inginerii energeticieni lucrează deja la restabilire”, a scris Volodimir Kudrițki pe Facebook.

Kudrițki a declarat că au fost lovite centralele electrice și substațiile Ukrenergo, dar „controlul și integritatea sistemului energetic au fost păstrate”.

„Cu toate acestea, deficitul din sistem este semnificativ. Situația este dificilă în regiunile Harkov și Liov. Echipele de reparații lucrează deja acolo, precum și în alte regiuni, iar eliminarea consecințelor atacului continuă. Munca coordonată a militarilor și a inginerilor energeticieni nu permite inamicului să își atingă obiectivul principal – să arunce întreaga țară în frig și întuneric”, a precizat directorul ucrainean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.