Schimbare radicală a vremii, ce ne așteaptă săptămâna viitoare

0
177

Vremea o ia razna din nou. După episodul de iarnă autentică, vin temperaturi de primăvară. Meteorologii avertizează să săptămâna viitoare, în sudul țării, vremea va fi anormală: se vor atinge 20 de grade Celsius.

Până atunci, vom avea parte de încă o zi cu vreme rece și închisă. Va ploua slab în majoritatea zonelor, iar altitudini mari vor predomina ninsorilor. Maximele nu vor depăși 7 grade Celsius.

Florinela Georgescu, director la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), a anunțat la Antena 3 CNN că urmează temperaturi anormale pentru această perioadă, cu maxime ce pot ajunge până la 20 de grade.

„Într-adevăr, de sâmbătă chiar încet-încet, temperaturile vor începe să crească, dar încălzirea cea mai pronunțată va fi săptămâna viitoare.

De marți până joi inclusiv, așteptăm maxime mai apropiate de ce ar trebui să avem la începutul primăverii, nu la jumătatea lunii ianuarie.

Maximele despre care vorbesc se vor încadra, probabil, marți între 7 și 17 grade, miercuri și joi între 11 și 20 de grade pe partea de sud a țării.

De așteptat și la București maxime, miercuri și joi, în jurul a 19 grade, temperaturi cu mult mai ridicate decât ce ar trebui să avem în această perioadă.

De altfel, nopțile din săptămâna viitoare vor avea și ele temperaturi foarte ridicate, care ar trebui să fie, de fapt, maximele acestei perioade. Deci, o vreme deosebit de caldă”, a spus Florinela Georgescu, director în Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), vineri, la Antena 3 CNN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.