Dan Diaconescu a primit arest la domiciliu: ‘Un masacru, un linșaj’

0
150

Judecătoria Constanța a respins cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Dan Diaconescu și l-a plasat pe fostul om de televiziune în arest la domiciliu. După plecarea de la instanță, Dan Diaconesccu a intrat în direct, prin telefon, la Antena 3. 

„Un masacru, un linșaj, să sperăm că ușor, ușor se va dovedi că totul a fost o înscenare juridică”, a descris Diaconescu dosarul penal deschis pe numele său. Acesta a precizat că nu se afla în dulap la momentul descinderii mascaților la el acasă, așa cum s-a speculat în presă.

Dan Diaconescu pune ancheta penală pe seama unei presupuse tentative de a-i bloca revenirea în televiziune.

„Cu două, trei zile înainte ca mascații să intre peste mine domnul Murărescu m-a anunțat că interdicția mea de televiziune și alte activități s-a scurtat cu un an și ceva. Interdicția mea expira imediat după alegeri, acum expiră înainte de alegeri”, a mai afirmat Dan Diaconescu la Antena 3.

Judecătoria Constanţa a decis ca Dan Diaconescu să fie cercetat în arest la domiciliu. Decizia instanţei nu este definitivă.

Dan Diaconescu a fost prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa susţinând că acesta a întreţinut raporturi sexuale cu două surori gemene minore contra unor sume de 300 – 400 de lei, iar faptele ar fi avut loc în Olimp, Constanţa şi Bucureşti.

Avocatul lui Dan Diaconescu, Alexandru Murărescu, a afirmat, vineri, că a ajuns la concluzia că omul de televiziune este deja condamnat de către societate şi crede că singura lui şansă este să aibă parte de un magistrat independent care să nu ţină cont de informaţiile apărute în mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.