De la volanul pe dreapta la Cupa APP Bihor

0
1118

Unul dintre tinerii care au ieșit în evidență la APP Bihor, prin energia, implicarea și seriozitatea lui, este Davide Hanaș. Important de subliniat: toate acțiunile lui cu partidul sunt din banii proprii, așa cum e și la ceilalți! El iese în evidență și prin limuzina pe care o conduce și care are volanul pe dreapta, probabil singura de acest fel din APP. Nu este un moft, ci semnul experienței sale în țara lui Shakespeare.

BMW-ul lui Davide a ajuns o mașină de partid, care promovează imaginea lui Liviu Dragnea. În documentare la barajul de la Tileagd

Davide este născut și crescut la Oradea, are 27 de ani, trăiește la bloc și lucrează în domeniul privat. Îi plac câinii, dar nu la bloc. Când îi va fi gata casa, ne asigură că-și va lua din nou câine, de preferință un ciobănesc german. Mâncarea favorită este chilli con carne. Nu a mai făcut politică până acum, asta însemnând că nu i se pot reproșa probleme anterioare.

Davide Hanaș, în centru, cu ochelari, depunând coroana APP Bihor de 24 ianuarie 2022, în piața centrală a Oradiei

– Cum e să conduci o mașină cu volanul pe dreapta?

– Pentru mine, să conduc o mașină cu volan pe dreapta, este destul de ușor având în vedere experiența de 7 ani acumulată în Marea Britanie lucrând ca șofer și conducând zilnic. Pot să mă laud că nu am niciun incident rutier conducând mașină cu volan pe partea dreapta, în România.

– Politica în România este în general de stânga sau nu?

– Politica în România este în general de dreapta și asta nu o spun eu ci o spune istoria recentă a ultimilor 32 de ani: 7 ani președinte de stânga și 25 de ani președinti de dreapta. Iar, la prim-miniștri, stăm aproape la fel: 7 de stânga și 10 de dreapta.

– De ce APP?

– Am ales APP în primul rând pentru domnul Liviu Dragnea și pentru că cred că se poate o altfel de politică decât cea care s-a facut în ultimii 32 de ani.

– Alianța Pentru Patrie promovează valorile familiei tradiționale…

– Ceea ce mi se potrivește perfect: sunt un familist convins, asa am fost crescut și așa voi rămâne, sunt căsătorit din 2017 și în prezent sunt binecuvântat cu două minunate fetițe, una de un an, iar cealaltă va face 4 ani în luna mai.

Davide descărcând ajutoare pentru defavorizați, în centrul imaginii

– Ce ar trebui făcut în Oradea că să fie mai bine?

– În Oradea, ca sa fie mai bine, ar trebui făcut un „singur” lucru: pus accentul mai mult pe cetățeanul de rând, nu pe betoane si moguli. Nu construiești un oraș, o societate opresând oamenii de rând în stil totalitarist, impunându-le în cazul nostru impozite și taxe enorm de mari, pentru că atunci nu văd diferența în bine față de comunism – o veșnică impunere a unei voințe de sus, în detrimentul cetățeanului. Acesta nu este servit, ci exploatat!

În Oradea în primul rând, ar trebui scăzute impozitele aberante, ar trebui construite toalete publice, pentru că ele au fost „eradicate” inexplicabil de primarul Ilie Bolojan. Trebuie încetate imediat exproprierile dictatoriale care se fac și care distrug, chiar mai rău ca în vremea lui Ceaușescu, cămine, familii, destine. Ar trebui investit mult mai mult în cultură și sport: Oradea, din 2008 incoace, nu mai are fotbal spre exemplu, nu mai are evenimente culturale cu însemnătate, cum are de pildă Clujul.

Cu Caravana APP Bihor, la Bulz. Davide primul din dreapta

– Nu numai că apreciezi sportul, dar ai hotărât să faci ceva pentru promovarea lui. Despre ce este vorba?

– Ca fost fotbalist la nivel local și absolvent de liceu sportiv, am hotărât, împreună cu colegii din partid, să organizez un campionat de fotbal la nivel județean, campionat care se va numi „Cupa APP”. Vom începe după data de 15 martie, și vor fi campionate de weekend în orașele/comunele din județul Bihor, precum Oradea, Beiuș, Aleșd, Marghita, Ștei, Bratca, Salonta, Tinca, Diosig. Câștigătoarele din localitățile respective vor juca într-o finală la Oradea, în data de 15 iunie.

Împreună cu Caravana APP Bihor prin Oradea, pe podul central. Davide în centrul imaginii, lângă Lilla Debelka, președintele filialei județene

– Revenind la exercițiul tău occidental, ce te-a impresionat mai mult în Marea Britanie?

– La britanici pot spune că m-a impresionat modul de abordare al angajaților, felul în care se raportează un șef la un simplu angajat. Și pot să vă spun o mică poveste despre interacțiunea mea cu dl David Alexanian, regizor de filme la Hollywood, cu care am avut ocazia să-mi petrec zile bune și, spre surprinderea mea, pot spune că am întâlnit în acest om o simplitate ieșită din comun și o abordare a persoanelor din jurul lui cum nu am mai întâlnit nicăieri! Acesta consider că este cel mai important lucru învățat în UK: simplitatea oamenilor care cu adevărat au realizat ceva în viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.