Dinescu despre Udrea

0
168

Dezvăluiri incendiare din trecutul Elenei Udrea! Ce se întâmpla, de fapt, în biroul fostului ministru? Amănunte neştiute devoalate de Mircea Dinescu

Poetul Mircea Dinescu a povestit, în emisiunea Insider politic, despre celebri politicieni care stăteau la coadă la ușa Elenei Udrea, pe vremea când era ministru al MDRT. Poetul a mai dezvăluit că a văzut politicieni cunoscuți din mai multe partide, care așteptau să intre în audiență, printre care și ministrul de Externe, Teodor Baconschi.

Udrea și Baconschi, doi membri de bază în partidul lui Băsescu

Mircea Dinescu a declarat că un ministru celebru stătea la ușa Elenei Udrea. „L-am văzut așteptând. Pe mine m-a băgat înainte”. Mai mult decât atât, poetul  a povestit că Elena Udrea avea toate motivele să fie supărată pe el, însă ministrul a știut să guste gluma sa și chiar l-a ajutat să-și rezolve problema pe care o avea la Cetate cu un drum.

Dinescu publicase o fotografie trucată cu Elena Udrea pe coperta Plai cu boi şi nu s-a supărat

Poetul Mircea Dinescu a povestit cum a văzut la ușa ministrului Elena Udrea, pe vremea când era ministru al Turismului, mai mulți politicieni cunoscuți, printre care și ministrul de Externe Teodor Baconschi.

Eu îmi amintesc, pe vremea în care era ministresă la Turism, am fost odată în audiență, pentru că drumul de la Cetate era plin de hârtoape. Doi kilometri. Primăria era de acord să asfalteze, dar se stătea la coadă. Elena Udrea m-a primit imediat.

Mă simpatiza, deși făcusem mișto de ea în revista Plai cu boi. Apăruse atunci lozinca: Fapte, nu vorbe! Eu am pus-o pe Elena Udrea pe copertă cu sânii goi – un trucaj – și am scris: Lapte, nu vorbe! A gustat gluma. Avea umor. Dar altceva vreau să spun, nu de lapte, a mai spus poetul.

Emil Boc, președinte al PD și premier al României, servil la maxim cu metresa prezidențială

Mircea Dinescu, despre cum i-a rezolvat problema cu drumul de la Cetate

Mircea Dinescu a mai relatat faptul că la uşa Elenei Udrea mai erau la coadă câţiva politicieni celebri din Guvernul României, dar că el a intrat direct, nu a stat la coadă cu ei.

Mai mult, Dinescu a lăsat să se înțeleagă, însă, că nu doar Teodor Baconschi făcea drumuri dese la biroul Elenei Udrea, la vremea respectivă. Şi că mulți politicieni importanți, cu funcții înalte, din toate partide, mergeau în audiență.  Politicieni care astăzi lasă să se înțeleagă că nici măcar nu au cunoscut-o direct.

La coadă la ea erau câteva personaje celebre în guvernul României, veneau în audiență la ea. Baconski, de exemplu. L-am văzut așteptând. Pe mine m-a băgat înainte. Ea era cureaua de transmisie a partidului către Băsescu, a povestit poetul Mircea Dinescu.

Întrebat dacă i-a rezolvat problema cu privire la drumul de la Cetate, Mircea Dinescu a răspuns: „Da, a dat telefon la primar. A rezolvat, țac-pac!”, a mai declarat Mircea Dinescu la emisiunea Insider Politic de la Prima TV. Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.