Dorinel Munteanu: „Cam deplasat din partea lui Bölöni. O idioțenie!”

0
231

Întors în țară special pentru discutarea contractului pentru preluarea echipei naționale, Ladislau Bölöni a început să tărăgăneze. S-a dus la Tg. Mureș în weekend și de atunci toți îl așteaptă… Dorinel Munteanu (53 de ani), liderul de selecții în istoria primei reprezentative a României, cu 134 de meciuri în „tricolor”, a reacționat ferm la auzul veștii că Ladislau Bölöni ar fi refuzat FRF și nu va prelua naționala.

Dorinel Munteanu, în prezent antrenor la Oțelul Galați, în Liga 3, era „convins” că Ladislau Bölöni va accepta propunerea FRF. Negocierile dintre federali și antrenorul în vârstă de 68 de ani s-au blocat la durata contractului. FRF a insistat pentru o înțelegere valabilă două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă două, ceea ce nu i-a fost totuși pe plac lui Bölöni. Munteanu îl „taxează” pe Bölöni din acest motiv. 

„E greu să se răzgândească Bölöni”

„E clar că s-a întâmplat ceva în acele negocieri. Nu știu care sunt punctele neacceptate de antrenor, eu eram convins că Loți Bölöni va semna. Din păcate, dacă a refuzat, înseamnă că avem o singură variantă, de a continua cu antrenorii tineri, de la loturile U19, U21. Altă variantă nu văd. Este posibil să se răzgândească, dar e greu, la cum îl știu pe Loți. Își creionează foarte bine contractul, clauzele. Este o situație delicată pentru fotbalul românesc. Dacă nici Loți, liber de contract, nu acceptă naționala, înseamnă că e o problemă”, a spus Munteanu la postul TV Pro X.

„Proiecte pe termen mediu-lung la națională? O idioțenie”

Mi s-a părut puțin deplasat ca Loți să ceară 4 ani de contract. Mi se pare foarte mult, noi trebuie să ne gândim la actualitate, să calificăm echipa națională la următorul turneu final. Nu putem vorbi de proiecte pe termen mediu-lung la națională, e o idioțenie!”, a adăugat fostul mijlocaș.

Izbucnirea lui Dorinel Munteanu: „Cam deplasat din partea lui Boloni. O idioțenie!”
Dorinel Munteanu, fost jucător de renume, antrenor

Erau în picioare patru nume: Ladislau Bölöni, Victor Pițurcă, Edi Iordănescu și Adrian Mutu. Cum Bölöni a refuzat, iar Victor Pițurcă nu pare dispus să colaboreze din nou cu Răzvan Burleanu, cei doi având mai multe contre în trecut, viitorul selecționer ar urma să fie ales între Mutu și Iordănescu. Termenul limită transmis de Răzvan Burleanu este 21 ianuarie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.