Frații Pavăl cumpără 30% din Farmacia Tei şi Bebe Tei

0
151

Tranzacţie surpriză: Fraţii Pavăl de la Dedeman, prin vehiculul lor de investiţii, cumpără 30% din Farmacia Tei şi Bebe Tei, business-ul dezvoltat în România cu una dintre cele mai mari creşteri în ultimii ani.

Tranzacţie surpriză: Fraţii Pavăl de la Dedeman, prin vehiculul lor de investiţii, cumpără 30% din Farmacia Tei şi Bebe Tei, business-ul dezvoltat în România cu una dintre cele mai mari creşteri în ultimii ani
Adrian și Dragoș Pavăl

Fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, fondatorii retailerului de bricolaj Dedeman, cea mai puternică afacere antreprenorială locală după cifra de afaceri, cumpără un pachet minoritar de 30% din acţiuni în cadrul grupului format din Farmacia Tei şi Bebe Tei. Vânzătorul este Roxana Maftei, antreprenoarea care a dezvoltat acest business, unul dintre cele mai dinamice de pe piaţa locală.

„Investiţia fraţilor Pavăl în grupul Tei ne va ajuta să putem oferi serviciile noastre unui număr mult mai mare de clienţi din România, prin modelul propriu de business. Dincolo de capacitatea financiară de care dispune, Pavăl Holding va contribui cu experienţa sa în dezvoltarea unei reţele de magazine fizice, precum şi expertiza în materie de gestiune financiară performantă. Prin acest parteneriat grupul Tei îşi propune să treacă la următoarea etapă din evoluţia sa, beneficiind cât mai mult de know-how-ul, capacitatea de scalare, dar şi de soliditatea financiară pe care Pavăl Holding le aduce”, spune Roxana Maftei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.