Gigi Becali se dedică refugiaților ucrainieni

0
251

Gigi Becali a uitat complet de fotbal și a sărit în ajutorul refugiaților ucraineni care au ajuns în România după războiul pornit de Rusia lui Vladimir Putin pe tărâm ucrainean.

Patronul FCSB și-a pus la dispoziția refugiaților baza echipei de fotbal din Berceni, care va putea găzdui aproximativ 500 de persoane. Chiar latifundiarul din Pipera a trimis mai multe autocare pentru a-i aduce pe ucraineni de la vamă.

George „Gigi” Becali

Planul lui Gigi Becali cu refugiații ucraineni

Gigi Becali (63 de ani) are și un plan B în cazul în care baza FCSB va fi neîncăpătoare. Acesta deține un bloc în Petroșani, unde ar putea caza până la 300 de persoane.

Patronul roș-albaștrilor și-a pus angajații să întocmească o listă și să ia legătura cu șefii mai multor hoteluri mai mici din București, de două și trei stele, scrie Fanatik. Becali vrea să ducă și acolo refugiați în cazul în care aceștia nu vor avea unde să se adăpostească în perioada următoare.

Refugiați ucrainieni

„În baza din Berceni pot încăpea 400-500 de oameni. Am luat și saltele. Pe lângă cele două paturi din camere, putem pune încă o saltea. Pot sta 3-4 persoane în cameră. Au căldură, au baie, avem bucătărie pentru a le face mâncare. Avem condiții bune”, a declarat Becali.

Pentru prima dată după mulți ani, și galeria FCSB este pe aceeași lungime de undă cu patronul clubului. Peluza Nord a organizat o strângere de ajutoare pentru refugiații ucraineni, iar șase microbuze au dus hrană spre vamă.

Războiul din Ucraina a început în dimineața zilei de 24 februarie, când tancurile Rusiei trecut granița spre capitala Kiev și au pornit bombardamentele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.