India câștigă Miss Univers 2021

0
327

Miss Universe 2021 este Harnaaz Sandhu, din India. Frumosul manechin a primit distincția în Israel, duminică seara.

Câștigătoarea ediției 70 a Miss Universe a cucerit publicul prin înfățișare, dar și prin discurs. Modelul a îndemnat tinerii să aibă încredere în forțele proprii. „Nu vă mai comparaţi cu ceilalţi. Eu am încredere în mine şi de aceea sunt astăzi aici”, a declarat Harnaaz Sandhu.

Renumita competiţie de frumuseţe a avut loc în staţiunea Eilat din Israel, unde 80 de femei din întreaga lume au concurat pentru coroana de Miss Universe, inclusiv o tânără din România, Carmina Cotfas (foto). Carmina a arătat superb la proba costumelor naționale, într-o rochie creată de designerul israelian Aviad Arik Herman, inspirată de portul Reginei Maria a României. Rochia împodobită cu 10.000 de cristale Swarovski în culorile tricolorului costă peste 20.000 de dolari. „Rochia mea a fost creată special pentru acest moment, pentru că am vrut ca ea să reprezinte uniunea patriei mele, legătura de sânge care ne leagă pe noi toți și în care sunt mândră să mă regăsesc”, a scris Carmina pe Instagram. Miss România a impresionat și la proba costumului de baie, dar și cu rochia de gală roșie.

Carmina Cotfas

Duminică a fost ultima zi a competiţiei. Concursul Miss Universe din acest an a marcat prima participare pentru o concurentă din Emiratele Arabe. De asemenea, Marocul s-a întors în concurs după o absenţă de peste 40 de ani. Gazda evenimentului a fost actorul Steve Harvey care la un moment dat, în cadrul unei probe, i-a cerut lui Sandhu să imite un animal, după ce a spus că ea are această abilitate. Harvey a fost criticat apoi pe Twitter pentru că ar fi făcut o solicitare nepotrivită, în timp ce altor concurente li s-a spus doar să povestească anumite momente din viaţa lor.

„Nu mă aşteptam să fac asta în faţa întregii lumi”, a răspuns concurenta din India adăugând că, deoarece iubeşte pisicile, va încerca să imite una.

Apoi, la sesiunea de întrebări şi răspunsuri, când Sandhu ajunsese în top 5, a vorbit despre problema schimbărilor climatice. „Sincer, mi se frânge inima să văd cum natura trece printr-o mulţime de probleme şi toate acestea se datorează comportamentului nostru iresponsabil. Este momentul pentru mai puţine discuţii şi mai multe acţiuni, fiindcă fiecare acţiune ar putea ucide sau salva natura. Prevenirea şi protejarea sunt mai bune decât căinţa şi reparaţiile şi de acest lucru încerc să vă conving pe voi astăzi”, a spus ea.

După ce a fost anunţată câştigătoare, ea a sărbătorit pe scenă alături de celelalte concurente. 

Sandhu a avut-o ca model de inspiraţie pe Priyanka Chopra, o actriţă de origine indiană, care a câștigat concursul Miss World, în 2000. În timpul liber, Harnaaz Sandhu practică yoga şi spune că este pasionată de dans, gastronomie, echitaţie şi şah.

Pe locul doi în prestigiosul concurs de frumuseţe s-a clasat Miss Paraguay, Nadia Ferreira, iar pe trei Miss Africa de Sud Lalela Mswane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.