Lucian Viziru s-a întors acasă!

0
492

În urmă cu mai mulți ani, Lucian Viziru a luat decizia de a se despărți de România și de a începe o nouă viață în Germania. Acesta a lăsat în urmă cariera de actor și s-a făcut antrenor de tenis.

Lucian Viziru s-a retras complet din muzică și actorie, deși a strălucit în ambele domenii, pentru a se dedica sportului. Fratele mai mare al actorului Augustin Viziru este antrenor de tenis, având licență de antrenor ATP, deci poate pregăti jucători profesioniști din circuitul masculin de tenis. 

Lucian este nepotul fostului jucător de tenis Gheorghe Viziru, fost campion național și component al echipei naționale de Cupa Davis. Gheorghe „Gogu” Viziru a avut un frate geamăn, alături de care a câștigat proba de dublu a Campionatelor Mondiale Universitare. La un moment dat, Gheorghe Viziru a făcut echipă la dublu și cu Ion Țiriac.

Lucian Viziru a fost component al trupei „Gaz pe Foc”, iar în 2011 a înființat trupa „DarkTown”, unde a activat ca solist. În 2010 s-a căsătorit cu Ema Daniela Becheanu, fosta lui colegă de bancă. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Mihai Adrian. 

Iată că, după 7 ani, acesta a decis să se mute înapoi în România, fiind acum mai aproape și de fratele lui, Augustin, și fetița acestuia, pe care abia acum a cunoscut-o. „Azi a fost prima dată când am fost în vizită la Augustin şi când mi-am cunoscut nepoţica”, a spus acesta într-un vlog pe YouTube

Lucian și Augustin Viziru

Fratele său (căsătorit odinioară cu Oana Mareș) l-a ajutat să strângă totul și să vină în țară. „La început, mi-era frică de România. Dar acum lucrurile sunt un pic altfel. Sincer să fiu, de când am venit, m-am convins de faptul că, în Bucureşti, în România, lucrurile s-au schimbat în bine. O să râdeţi, dar mie îmi place ceea ce am găsit aici”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.