Marina Voica îngrijorată de situația României

0
183

Marina Voica, în vârstă de 85 de ani, este o artistă de origine rusă, venită în România prin căsătorirea cu un român, student în Rusia. Cântăreața a învățat românește și a devenit vedetă în domeniul muzicii ușoare.

Marina Voica a fost operată pe inimă la 84 de ani

Ea privește în fiecare zi cum evoluează războiul din Ucraina, fiind profund îndurerată de întreaga situația. Mărturisește că îi este teamă că războiul se va extinde și în România din cauza faptului că țara noastră are o poziție geografică extrem de nefericită. 

Artista a mai mărturisit că omenirea este de-a dreptul copleșită de evenimentele actuale, întrucât trebuie să facă față atât războiului cu Rusia, cât și pandemiei de Covid-19. 

Eu stau zi și noapte la televizor, totul se transmite în direct, o secundă nu se oprește. Se dă mereu breaking news, în fiecare clipă se transmite ceva nou, ceva extraordinar… Sunt foarte îngrijorată, fiindcă România este condamnată pentru poziția ei geografică… Nu avem încotro. Sigur că lumea e speriată, doar să nu facă isterie din asta, că este foarte periculos. După ce că avem și Covid, asta ne mai lipsește! Au venit prea multe pe capul omenirii, poporul nu are nicio vină! Între război și pace trebuie să alegem pacea!”, a declarat Marina Voica pentru Ciao.ro!

Marina Voica este una dintre puținele artiste din generația de aur care mai sunt în viață. Ea a demonstrat că este o adevărată supraviețuitoare, în ciuda problemelor grave cu inima prin care a trecut. 

Artista trăiește de câțiva ani la Breaza, județul Prahova, un loc liniștit care îi priește mai ales după operația la inimă pe care a suferit-o anul trecut și care i-a salvat viața.

Marina Voica suferea de o afecțiune cardiacă severă și mai mulți medici au refuzat să efectueze procedura chirurgicală din cauza vârstei înaintate a artistei. Totuși un cardiolog de la o clinică din Brașov a avut curajul de a face intervenția la inimă, iar procedura a fost un real succes și cântăreața și-a revenit în mod miraculos. 

În prezent Marina Voica se simte bine și este recunoscătoare medicului care a salvat-o. De asemenea ea se pregătește să urce din nou pe scenă, în cadrul unui spectacol de la Sala Palatului, ce va avea loc pe 6 martie, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.