Virgil Ianţu solidar cu Ucraina

0
190

Suferinţa refugiaţilor din Ucraina l-a impresionat până la lacrimi pe Virgil Ianţu. Prezentatorul de la TVR2 nu a stat însă prea mult pe gânduri şi a hotărât să dea o mână de ajutor. Aşa a ajuns în casa lui o mamă cu două fetiţe.

Virgil Ianțu (dreapta) și soția (centru) cu refugiatele din Ucraina

„Cei care aveţi posibilitatea de a ajuta, vă rog, nu vă gândiţi de două ori. Prin ce trec aceşti oameni este îngrozitor şi, totuşi, ei rămân extrem de curajoşi şi demni. Au nevoie de orice le puteţi oferi, dar şi de căldură şi respect. Noi găzduim o mamă cu două fetiţe care au ajuns aseară din Ucraina după un drum foarte greu. Ea e avocat, au planuri mari şi un drum lung în faţă, iar când am întrebat-o dacă îi e teamă, mi-a spus: «there is only one way for us now (n.r.: E un singur drum pentru noi acum)»”, a scris Ianţu pe o pagină de socializare.

„Vă rog să mă ajutaţi să găsesc o mamă alături de copiii ei, de care să am grijă în următoarele luni. Dacă cineva vrea să vină în Bucureşti şi să stea aici o perioadă, vă rog să-mi daţi mesaj. Îi voi ajuta să ajungă în Bucureşti şi odată ajunşi aici, mă voi ocupa integral de ei până când se vor putea întoarce acasă. Dacă statutul acestor oameni nevinovaţi nu permite ca ei să ajungă în Bucureşti şi să îi am în grijă, vă rog să mă direcţionaţi către organizaţiile umanitare prin intermediul cărora pot trimite mâncare şi alimente de strictă necesitate”, a spus vedeta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.