Mobilizare amplă a APP Bihor de 8 Martie

0
278

Tânăra filială de Bihor a APP a făcut un adevărat tur de forță cu ocazia zilei de 8 Martie. O mobilizare exemplară a făcut ca acest partid să împartă prin județ, în diferite orașe și comune, circa o mie de flori femeilor întâlnite în cale.

Adrian Moț, Cristina Bene, Nicolae Buzilă, Lilla Debelka și Florian Bota – membri ai conducerii APP Bihor, la Bulz, de 8 Martie

„Gestul oferirii florilor, urările de bine și frumos adresate doamnelor și domnișoarelor, concentrează atât de înălțător expresia iubirii, speranțelor și a prețuirii femeii ca mamă, soție, soră, prietenă, colegă. Ziua de 8 Martie nu înseamnă doar flori, lalele, zambile și cadouri frumos ambalate, ci înseamnă apreciere, prețuire, respect, admirație” transmitea pe pagina sa de facebook Lilla Debelka, președinte al filialei județene a Alianței Pentru Patrie.

După cum se spune într-un comunicat de presă al APP Bihor, acțiunea „dovedește forța organizatorică și rândurile în creștere ale tânărului partid. Cei care au preluat misiunea au fost în primul rând bărbații APP Bihor, care s-au mobilizat de la tineri la seniori, pentru a aduce un zâmbet pe fața femeilor întâlnite și a impune brandul APP încă o dată în conștiința publică”.

La Beiuș

Au participat și câteva dintre membrele de bază ale partidului, în frunte cu Lilla Debelka, care a mulțumit pe facebook colegilor, precizând: „Acțiunea a cuprins municipiile Oradea, Beiuș și Salonta, precum și aproape toate comunele din județul Bihor. Peste o mie de flori au fost oferite femeilor de toate vârstele, ele constituindu-se în tot atâtea mesaje de existență a partidului nostru”.

Piața Rogerius

S-au împărțit flori și pliante, lucrul acesta făcându-se cu entuziasm, dedicație și plăcere de câteva zeci dintre membrii partidului, îmbrăcați în celebrele geci albe, cu sigla APP pe ele și cu șepci personalizate.

Acțiunea APP Bihor este unică în ceea ce privește amploarea, restul partidelor locale fiind prinse se pare în greaua guvernare. De precizat că, în ciuda unor remarci răutăcioase ale unora privitoare la finanțare, cei implicați în acțiunea APP Bihor de 8 Martie au făcut-o pe banii lor, așa explicându-se gradul mai mare de aderență la reușita activității.

Doru Sicoe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.