PNL vrea să înghită ALDE și PMP

0
205

Vă mai amintiți CDR a lui Ciorbea și mulțimea de partide care au intrat acolo înainte de alegerile din anul 2000? Rezultatul a fost că nu a mai intrat în parlament, iar PNȚCD a dispărut de tot. Iată că acum, purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a anunţă că a fost decisă în şedinţa BPN comisia de negociere care va dialoga cu ALDE, în vederea unei fuziuni, care va fi condusă de Dan Vîlceanu. Stroe a adăugat că PNL este în discuţii şi cu PMP. Nimic nou sub soare, dar PNL este, totuși, în cădere liberă, iar alegerile sunt încă departe…

Ionuţ Stroe

„S-a stabilit astăzi (marți, 11 ianuarie – n.n.) în şedinţa BPN al PNL componenţa comisiei de negociere cu ALDE în vederea fuziunii. Noi PNL am asumat de la bun început rolul de partid integrator al dreptei. Acesta este şi motivul pentru care începem demersurile de dialog politic cu ALDE”, a declarat Stroe, potrivit News.

Comisia de negociere va fi condusă de secretarul general Dan Vîlceanu şi are în componenţă pe Rareş Bogdan, Iulian Dumitrescu, Hubert Thuma şi Gheorghe Falcă. El a adăugat că din câte ştie, Călin Popescu Tăriceanu nu se mai găseşte în poziţiile de conducere ale ALDE.

Întrebat pe când va avea loc şi o fuziune PNL-PMP, Stroe a răspuns: „Există un progres al discuţiilor cu PMP, evident. Doar că încă nu vă pot da detalii în legătură cu aceste discuţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.