Se face din nou licitaţie pentru proiectarea şi execuţia secţiunii de autostradă Suplacu de Barcău – Chiribiş

0
102

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis spre publicare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE) anunţul de participare la licitaţia pentru proiectarea şi execuţia secţiunii de autostradă Suplacu de Barcău – Chiribiş.

Miercuri, 4 ianuarie, CNAIR a transmis spre publicare în JOUE (Jurnalul Oficial al Uniunii Europene) anunţul de participare aferent contractului de achiziţie publică pentru proiectarea şi execuţia, respectiv pentru finalizarea Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea, Secţiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borş, Subsecţiunea 3C1: Suplacu de Barcău – Chiribiş (km 4+200 – km 30+550), în lungime de 26,35 km.

Potrivit CNAIR, data-limită pentru primirea ofertelor este 15 martie 2023, iar durata contractului se întinde pe 24 de luni, din care şase luni pentru etapa de proiectare şi 18 luni pentru perioada de execuţie a lucrărilor.

Valoarea estimată a contractului este de 937.532.814,55 lei (fără TVA), sursa de finanţare fiind asigurată prin fonduri europene nerambursabile.

CNAIR precizează că licitaţia pentru atribuirea contractului de proiectare şi execuţie va fi vizibilă în SICAP ulterior publicării anunţului de participare în JOUE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.