Șocant: Ambasada Rusiei la București a fost atacată cu prețul vieții

0
198

Un incident şocant s-a petrecut astăzi dimineață, în jurul orei 6.20, la Ambasada Rusiei din București. O mașină a intrat în porțile ambasadei și a luat foc, şoferul murind carbonizat. Oficialii Ambasadei au reacționat la câteva ore după incident, considerând că au avut de-a face cu un atac terorist. Toată presa internațională a preluat știrea, în frunte cu CNN.

Ambasada Rusiei din București a transmis printr-un mesaj condoleanţe familiei lui Bogdan Drăghici, mortul din mașină. De asemenea, oficialii consideră faptul că victima a comis acest act „sub influența unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizată în orașul Bucea”.

De asemenea, o anchetă a fost începută în acest caz.

Ambasada își exprimă profundele condoleanțe rudelor și prietenilor bărbatului care și-a dat foc în mașina după încercarea eșuată de a lovi porțile Ambasadei Rusiei în România.

Ultimul mesaj transmis de Bogdan Drăghici pe Facebook era unul de susținere față de Ucraina:
Şi eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toţi ucraineni, până când se va sfârşi definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire! Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naştere la Kiev, într-o metropolă strălucitoare, populată de oameni fericiţi să savureze o primăvară superbă. Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă şi încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atractiile turistice ale capitalei Ucrainei, a scris el pe rețeaua socială.

Trebuie să afirmăm cu regret că oricare ar fi motivele șoferului, nu există nicio îndoială că acesta a comis acest act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizata în orașul Bucea. 

În acest mic oraș ucrainean, nu departe de Kiev, abandonat de armata rusă în urma acordurilor încheiate la Istanbul pe 30 martie, naționaliștii ucraineni au masacrat civili, punând vina pe personalul militar rus. 

De fapt, persoana respectivă a devenit victima unei propagande militare nestăpânite a regizolrilor neo-naziști aflați la putere la Kiev și a patronilor lor occidentali, care, fără să aștepte rezultatele unei examinări medico-legale și ale mărturiei martorilor oculari, au lansat o campanie împotriva Federației Ruse pe fundalul desfășurării operațiuni militare speciale în Ucraina.

Imperiul minciunilor Occidentului colectiv necesită sacrificii sângeroase, tehnologia a fost elaborată de mult timp, atât în ​​Siria în cazul provocărilor Căștilor Albe, cât și în 2014, în timpul loviturii de stat din Ucraina („Suta Cerească”). 

În același timp, suntem convinși că „făcătorii de adevăr” din mass-media ucraineană și occidentală, blogosfera vor lăsa în mod tradițional în tăcere faptele dezvăluite de tortură a prizonierilor de război ruși, agresiune și crime brutale ale locuitorilor din Mariupol și alte orașe din Ucraina.

La rândul nostru, îi subliniem și îi informăm pe cei care nu au posibilitatea de a primi informații obiective, aflându-se sub capota mainstreamului propagandei militare occidentale, că scopurile operațiunii militare speciale din Ucraina sunt: 

1) protejarea populației a republicilor populare Donețk și Luhansk de la genocidul efectuat timp de 8 ani de către neonaziști ucraineni; 

2) demilitarizarea Ucrainei, care a devenit un avanpost militar anti-rus al NATO, ameninţând securitatea naţională a ţării noastre; 

3) denazificarea Ucrainei, unde Occidentul colectiv a tolerat în mod deliberat creșterea sentimentelor radicale de dreapta pentru a crea un proiect geopolitic „anti-Rusia”. 

Cea mai importantă prioritate, după cum a remarcat Comandantul Suprem Vladimir Putin, este evitarea victimelor civile prin toate mijloacele, se arată în comunicat.

Ce a strigat bărbatul înainte să moară carbonizat

Ambasada unei tări într-o altă ţară este considerată ca fiind teritoriul ţării respective, iar bărbatul care a intrat cu maşina în Ambasada Rusiei la Bucureşti a vrut să atace astfel Rusia.

„Vă avertizez că urmează un atac terorist”, scrie RTV că ar fi zis bărbatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.