Șoșoacă interzisă pe Kanal D

0
358

Anunțată din timp cu clipuri publicitare, o emisiune gata făcută a fost oprită de la difuzare. Astfel, Diana Şoşoacă nu a mai intrat la Kanal D, după ce postul de televiziune a decis să nu mai difuzeze emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, care o avea invitată pe senatoare.

Diana Şoşoacă, intrată în Parlament pe listele AUR, a ajuns repede un personaj agresiv și incomod, care i-a asigurat o anumită popularitate

Iniţial, postul de televiziune anunţat că următoarea invitată a emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai este senatoarea Diana Şoşoacă, din care s-au dat unele fragmente publicitare. Apoi, Kanal D a revenit asupra deciziei şi a decis difuzarea unei reluări a emisiunii cu alt invitat. Mai precis, emisiunea care ar fi trebuit să fie difuzată duminică de la 22,30 a fost înlocuită cu o reluare a unei emisiuni cu Andreea Mantea. Diana Şoşoacă a reacţionat la scurt timp după ce intreviul nu a mai fost difuzat de Kanal D.

„Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, anulată de sistem, după ce azi am fost în Vama Siret şi am arătat ADEVĂRUL pe care televiziunile îl asasinează!”, a scris senatoarea pe facebook.

Oricum am lua-o, este un act de cenzură care nu dă bine într-o societate democratică. Pe de altă parte, în condițiile de violență a războiului lui Putin contra Ucrainei, personajele care instigă la violență și insubordonare e bine să aibă limitat accesul la imagine publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.