Unde a dispărut amanta lui Vladimir Putin. Imagini impresionante cu apartamentul cât un bloc în care a stat iubita președintelui Rusiei

0
477

Alina Kabaeva, cea despre care presa internațională scrie că ar fi amanta sau soția lui Vladimir Putin, ar fi dispărut. O altă presupusă iubită a liderului de la Kremlin, Svetlana Krivonogikh, duce o viață de lux.

Mișcări de trupe importante în ceea ce le privește pe femeile din viața liderului rus, Vladimir Putin. Una dintre presupusele amante ar fi dispărut, iar o alta se descurcă excelent pe piața imobiliară.

Unde a dispărut Alina Kabaeva, amanta lui Vladimir Putin

Statele occidentale au impus numeroase sancțiuni apropiaților lui Vladimir Putin și întregii sale camerile de la Moscova. În acest context, Alina Kabaeva, presupusa amantă în vârstă de 38 de ani a dictatorului, a făcut o mişcare de ultim moment pentru a încerca să îşi protejeze averea.

Putin și Kabaeva (sus) și cu prima soție (jos)

Despre fosta gimnastă s-a scris că e presupusa iubită a lui Putin încă din 2008. De-a lungul anilor aceasta nu a confirmat și nici nu a negat zvonurile despre relația ei cu Putin, deși, la un moment dat a fost observată cu verighetă.

Se spune că Alina locuiește în Elveția. Aici, femeia ducea, de câțiva ani, o viață destul de retrasă, alături de cei patru copii ai săi, despre care se crede că sunt ai lui Vladimir Putin.

În 2014, la un an după ce liderul de la Moscova a divorțat de soția sa, Kabaeva a fost numită președinte al NMG (National Media Group), deși nu a avut niciodată experiență media sau de afaceri. Acum, aceasta s-a „evaporat”.

Recent, imaginea şi numele Alinei Kabaeva au dispărut de pe site-ul imperiului media – National Media Group – pe care îl controlează şi care are sediul în Kenya.

Mişcarea vine după ce oponentul lui Putin, Aleksei Navalnîi a cerut sancţiuni mai dure împotriva entităţilor media care fac propagandă pentru regimul de la Kremlin., potrivit Mag.co.uk.

Putin cu prima soție, Lyudmila și fiica lor, Maria, în 1985

10.000.000 de euro pe an ar fi salariul Alinei Kabaeva la NMG

Există voci care spun că amanta lui Putin și copiii săi ar fi acum într-un buncăr de lux în Siberia, acolo unde Vladimir Putin și-a dus toți apropiații când a început războiul din Ucraina, pentru a-i proteja.

Imagini impresionante cu apartamentul cât un bloc în care a stat iubita președintelui Rusiei

În același timp, o altă femeie despre care s-a spus că ar fi avut o relație cu Putin, afacerista rusă Svetlana Krivonogikh, se mișcă bine pe piața imobiliară.

Aceasta a decis să-și închirieze apartamentul cu patru etaje, pe care l-a cumpărat după nașterea fiicei ei Elizabeth.

Conform Antena 3, anunțul de închiriere a unui apartament într-o casă de pe Aleea 2 Berezovaya, 19, este postat pe site-ul agenției imobiliare Engel & Volkers.

Imagini impresionante cu apartamentul cât un bloc în care a stat iubita președintelui Rusiei

Apartamentul, cu o suprafață de 447,4 mp, are și un lift pentru a intermedia accesul rapid între etaje. Locuința este una impresionantă. La primul etaj se afla un living și o terasă cu vedere la Neva, la etajul doi se afla un dormitor și o cameră pentru copii, la etajul al treilea este un bar cu home cinema și un șezlong ce aparține unui designer italian acoperit cu folie de aur.

Imagini impresionante cu apartamentul cât un bloc în care a stat iubita președintelui Rusiei. Sursa foto: antena 3.ro

Prețul închirierii acestui spațiu se ridică la 700.000 de ruble, undeva la 8.000 de euro.

Imagini impresionante cu apartamentul cât un bloc în care a stat iubita președintelui Rusiei. Sursa foto: antena 3.ro

Svetlana Krivonogikh (45 de ani) are o fiică, Elizabeth, despre care se spune că ar fi a liderului de la Kremlin. Krivonogikh, o multimilionară din Rusia, este co-proprietara unei mari bănci rusești. Ea ar avea o avere estimată la 74 de milioane de lire sterline.

Ea este fiica lui Putin cu Svetlana Krivonogikh

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.