Universitatea din Oradea are o nouă și modernă aplicație educațională

0
217

Începând chiar din primele zile ale anului 2022, Universitatea din Oradea, cu aportul Serviciului Management Integrat IT, pune la dispoziția studenților și cadrelor didactice, precum și altor categorii de utilizatori, noua sa aplicație educațională.

eLearning UOradea face parte din categoria „Education”, și este accesibilă, atât prin App Store, pentru utilizatori Apple, cât și prin Play Store, pentru utilizatori Android.

Aplicația oferă acces direct, cu ajutorul dispozitivelor mobile, la platforma Moodle a Universității din Oradea, care este accesibilă și la nivel de browser la adresa: https://e.uoradea.ro.

Apps-ul asigură posibilitatea unui acces prietenos și personalizabil la cursuri, calendar, notificări, note, fișiere proprii și la alte elemente accesibile prin intermediul aplicației.

Rectorul Universității din Oradea, prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău spune că instituția de învățământ pe care o conduce „este prima și, probabil, până acum, singura universitate din România care și-a personalizat, sub forma de Apps, pentru terminale mobile, aplicația universitară dedicată învățământului online. Sperăm ca și studenții noștri să se bucure și să se folosească din plin de ea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.