Vremea îşi revine şi va fi frumoasă în săptămânile următoarele

0
143

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că în următoarele patru săptămâni vremea în toată ţara nu va mai avea aspecte extreme. Temperaturile medii vor fi cele normale la mijlocul primăverii, iar precipitaţiile vor fi excedentare în jumătatea estică a ţării şi în regiunile extracarpatice.

În săptămâna 10– 17 aprilie, valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe tot teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în jumătatea estică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 17– 24 aprilie, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice şi nord- vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 24 aprilie – 01 mai, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui uşor excedent, local, în regiunile extracarpatice.

În săptămâna 01– 08 mai, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, potrivit meteorologilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.