Bolojan insistă să desființeze Ansamblul Folcloric Crișana

0
198

Bolojan merge mai departe și va ataca decizia Curții de Apel Timișoara, de anulare a Hotărârii Consiliului Județean Bihor 158/2021.

„Am primit motivarea în procesul cu o parte din angajații Ansamblului Crișana și înțeleg de la Serviciul Juridic că motivarea instanței, prin care hotărârea de consiliu de desființare a fost anulată, este că trebuia adoptată cu două treimi și nu cu jumătate plus unu. Deci este o chestiune procedurală. La Tribunalul Bihor s-a considerat că hotărârea a fost adoptată legal”, a declarat Bolojan.

„Ne menținem punctul de vedere că hotărârea a fost adoptată legal și vom recuza această hotărâre, deci o vom ataca în revizuire, considerând că sentința nu este conformă cu legislația”, a conchis președintele CJ Bihor.

Curtea de Apel Timișoara a decis, la finalul anului trecut, anularea Hotărârii Consiliului Județean Bihor 158/2021, prin care a fost desființat Ansamblul Folcloric Crișana. După ce au pierdut la Tribunalul Bihor, foștii angajați de la Crișana au cerut strămutarea dosarului la Timișoara, unde s-a judecat apelul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.