Emil Boc crede că războiul poate izbucni din clipă în clipă

0
512

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, vineri, 11 februarie, la un post de radio local, că majoritatea persoanelor cu care se întâlnește pe stradă sunt mult mai îngrijorați de prețul facturilor decât de un posibil conflict armat în Ucraina. „Văd oameni mulți cu care mă întâlnesc pe stradă sau în diverse locuri apăsați, îngrijorați de prețuri, de facturi. De război, mai puțin, din fericire dacă România a făcut ceva foarte bine în acești 30 de ani de la Revoluție a fost că și-a asigurat cele mai înalte grade de securitate și siguranță pe care le-am avut în întreaga noastră istorie. Suntem la 400 km de front și putem să dormim liniștiți. România nu va avea probleme datorită conflictului”, a declarat edilul, vineri, la un post de radio local.

Emil Boc

Întrebat în cadrul intervenției la radio, dacă consideră că pe teritoriul Ucrainei va începe un conflict armat, edilul a răspuns că este o chestiune de timp până se va întâmpla acest lucru.

„Din punctul meu de vedere este o chestiune doar de timp. Forma în care se va manifesta nu știu, dar după părerea mea va fi. Sper să greșesc, dar analiza mea preliminară spune că din nefericire vom avea o intervenție militară în Ucraina, mi-aș dori să nu fie. 

Pentru ceea ce înseamnă stabilitate în aria noastră nu-mi doresc să fim țară de graniță cu o zonă de război (…) Și, potrivit istoriei, Ucraina întotdeauna a fost divizată între Occident și Orient, partea estică a fost întotdeauna cu Rusia, iar partea vestică a fost prooccidentală”, a declarat Emil Boc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.