Extravaganțe de 1 Mai la mare

0
169

Aflați în țară ori în străinătate, românii au dat startul petrecerilor de 1 Mai. Muzica a răsunat sâmbătă noapte în toate cluburile de pe litoral, iar turiștii au fost dornici să recupereze distracția de care nu au avut parte în cei doi ani de restricții impuse de pandemie. Și, pentru că nu sunt importanți doar banii sparți, contează cum îți faci apariția în club. Acesta este principiul pe care „meseriașii” s-au ghidat și, după prima zi de maximă fericire, se pare că le-a ieșit.

Cea mai spectaculoasă sosire făcută vreodată pe litoralul românesc a fost cea a unor cetățeni turci la Nuba. Cu elicopterul au ajuns afaceriștii, au planat, iar privitorii au făcut ochii cât cepele. Dar s-au și speriat atunci când o manevră greșit a cam trântit aparatul de zbor de pământ… Pilotul a remediat imediat, iar elicopterul s-a „pironit” în asfaltul din parcarea clubului.

A fost cea mai spectaculoasă apariție la Nuba! Turcii au venit cu elicopterul

Sosire spectaculoasă la Nuba, cu elicopterul!

Fițele au continuat. Petrecăreții s-au afișat, după preferințe și buget, și cu variantele terestre, dar sigur regula-i asta: bolidul trebuie să fie cel mai tare din parcare.

Și așa au răsărit, precum ciupercile după ploaie, bolizi după bolizi. Sute de mii de euro și sute de cai-putere au defilat în fața localurilor de fițe atât de căutate de băieții de bani gata și nu numai.

Iar după ce s-au instalat bine în cercul magic numit club, au dat drumul la comenzi. Dar, în fiecare an, fița trebuie să fie alta. Iar străinii au fost inventivii care au ieșit din anonimat.

Au umblat la coloana sonoră, atunci când roabele de șampanie au fost aduse pentru gâtlejurile lor însetate.

Iar lângă șampanii au arborat drapelele țărilor de unde provin. Adevărată paradă, precum la Cupa Mondială!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.