Mário Camora şi coechipierii săi de la CFR Cluj au sărit în ajutorul refugiaţilor ucraineni: „Se auzeau bombele la Botoşani. Se simţea miros de fum, de ars!”

0
381

Mário Camora a făcut dezvăluiri emoţionante despre modul în care a încercat să îi ajute pe refugiaţii ucraineni care au fugit din calea războiului. Atât el, cât şi coechipierii săi de la CFR Cluj, au strâns bani pentru a cumpăra medicamente şi a le trimite către cei care au cea mai mare nevoie.

Jucătorii lui Dan Petrescu au rămas marcaţi de ceea ce au văzut, în hotel, la ultima deplasare făcută în Liga 1. Şi soţia căpitanului campioanei României a intervenit când a văzut drama prin care trec copiii ucraineni.

Mário Camora și soția româncă, Mira, în 2021

Mário Camora, şocat de războiul din Ucraina: „Copiii plângeau la telefon, te topește!”

„Problemele adevărate sunt că facem necazuri din problemele mici, pe care le rezolvăm și mâine. Stăteam în hotel cu refugiați și acum la București, copiii plângeau la telefon, te topește. Îți dai seama că tu ai lucrat o viață să ai casa ta și deodată trebuie să pleci că îți distruge și casa… E complicat și de asta am și ajutat și noi jucătorii.
Am făcut colectă, pentru medicamente, să trimitem.

Acum și cu nevasta mea am ajutat copiii refugiați. Alea sunt probleme, să vezi totul distrus. Eu am crezut că a trecut vremea asta. Nu a ajuns pandemia că trebuia să stăm închiși în casă?! Să se ducă într-un câmp să se bată toți acolo! E incredibil! Nu știu ce e în sufletele rușilor să omoare copiii…”, a declarat Mário Camora pentru playsport.ro.

Mihai Bordeianu i-a spus lui Camora că exploziile din Ucraina se aud şi la Botoşani. Jucătorii de la CFR Cluj se tem că ar putea fi chemaţi să se înroleze.

„Mi-e teamă, că suntem foarte aproape. Știi cum a zis și el, că dacă aterizează România în Ucraina… Bordeianu (Mihai Bordeianu, mijlocașul de la CFR Cluj – n.n.) a zis că auzea bombele acolo la Botoșani. Se simțea miros de fum, de ars. Mă tem puțin, că eu sunt cetățean român acum. Mă gândesc că pot fi mobilizat, dar asta e o lege. Sperăm din suflet să nu se întâmple nimic și să se termine și războiul dintre ei”, a mai spus Camora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.