România, stat vasal: Factorul extern ni-l impune pe Geoană președinte

0
199

România a devenit o biată colonie în contextul național și internațional. Românii nu își mai pot alege conducătorii deoarece aceștia ne sunt impuși de la înalta poartă ca în perioada regimului fanariot.

Din afară ne este impus candidatul marionetă, Mircea Geoană, iar partidele sistemului execută. România a ajuns un stat vasal sub conducerea lui Klaus Iohannis. Paridele sistemului au capotat în fața factorului extern. Am ajuns să fim infiltrați la nivel informatic mai rău ca înaintea Pactului de la Varșovia.

Serviciile de informații ale țărilor așa zis prietene, și nu numai, și-au pus oamenii în funcții cheie de conducere în cadrul statului român. Politicienii români au fost obișnuiți în ultimii 32 de ani să asculte de stăpâni. Dacă înainte vorbeam de Moscova, acum ne uităm spre Bruxelles și Washington. Statul român e slab și lipsit de apărare pentru că și serviciile noastre de informații sunt în aceeași situație. La fel ca politicienii, oamenii din servicii vând informații și protejează spionii factorului extern pe teritoriul României.

Alegerile din 2024 sunt ultima șansă a României de a scăpa de epoca postdecembristă și partidele sistemului. Să sperăm că poporul român ne va oferi încă o seară cu „Mihaela, dragostea mea”. PS. Am înfrânt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.